Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξοργιστικό περιστατικό σε σχολείο: Καθηγητής φίμωσε με μονωτική μαθητή επειδή μιλούσε στην τάξη

Εικόνες ντροπής εν έτει 2023

24 Μαρτίου 2023 16:59
Εξοργιστικό περιστατικό σε σχολείο: Καθηγητής φίμωσε με μονωτική μαθητή επειδή μιλούσε στην τάξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας δάσκαλος στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ παραιτήθηκε αφού ένας μαθητής της έκτης τάξης έστειλε στη μητέρα του μια σέλφι που τον έδειχνε με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ο εκπαιδευτικός αυτός θεώρησε πως αυτό ήταν ένας τρόπος διαπαιδαγώγησης του παιδιού επειδή μιλούσε στην τάξη.

Η Κάθριν Γουέμπστερ δήλωσε ότι ο 11χρονος γιος της Μπράντι, μαθητής στο Smithfield Middle School, της έστειλε μια σέλφι στις 13 Φεβρουαρίου, όπου φαίνεται φιμωμένος. Άμεσα η γυναίκα κάλεσε την διευθύντρια του σχολείου για να ζητήσει εξηγήσεις για την εικόνα αυτή, αναφέρει η New York Post.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, ανακαλύφθηκε πως δεν ήταν μια μεμονωμένη τακτική αλλά δάσκαλος είχε φιμώσει και άλλες φορές μαθητές, ενώ ακόμα πιο εξωφρενική είναι η καταγγελία μαθητή πως έδενε τους καρπούς των παιδιών μεταξύ τους. Τελικά, παραιτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ είχε προσληφθεί τον Αύγουστο του 2022 στο εν λόγω σχολείο.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Ντένβερ και πληροφορίες για τραυματίες!

Συναγερμός επικρατεί στις ΗΠΑ, καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε λύκειο του Ντένβερ, στην πολιτεία του Κολοράντο, αν και προς το παρόν δεν αναφέρονται νεκροί, με μακελειό νωρίτερα να έχει σημειωθεί στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες δύο ενήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η ταυτότητα των θυμάτων. Οι αστυνομικές Αρχές αναφέρουν επίσης πώς ο ύποπτος ίσως δεν βρίσκεται πλέον στο σημείο.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στο λύκειο East High School του Ντένβερ, το οποίο πλέον βρίσκεται σε lockdown για την προστασία των μαθητών.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share