Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Επίσημη έκθεση Πενταγώνου «σπέρνει» τον τρόμο: «Οι εξωγήινοι μπορεί να είναι ήδη εδώ και να μας παρακολουθούν» (video)

Ξέρουν κάτι παραπάνω οι Αμερικάνοι;

23 Μαρτίου 2023 16:59
Επίσημη έκθεση Πενταγώνου «σπέρνει» τον τρόμο: «Οι εξωγήινοι μπορεί να είναι ήδη εδώ και να μας παρακολουθούν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ότι οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν ήδη φτάσει στον πλανήτη μας και να μην το γνωρίζουμε, υποδηλώνει προσχέδιο εγγράφου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων των Τομέων του Πενταγώνου (AARO – All-domain Anomaly Resolution Office).

Ειδικότερα, στην εν λόγω έκθεση περιγράφεται η πιθανότητα να έχει φτάσει στη Γη εξωγήινη ζωή, χρησιμοποιώντας ανιχνευτές με τεχνητή νοημοσύνη, ενώ προτείνει ότι ένα τεχνητό διαστρικό αντικείμενο, όπως το Oumuamua, θα μπορούσε να είναι ένα μητρικό σκάφος, που απελευθερώνει πολλούς μικρούς ανιχνευτές κατά τη διάρκεια του κοντινού του περάσματος από τη Γη. Σύμφωνα με την έκθεση, οι ανιχνευτές (ΑΤΙΑ) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διεισδύσουν στον πολιτισμό μας για ερευνητικούς σκοπούς.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε λύκειο στο Ντένβερ και πληροφορίες για τραυματίες!

Προφανώς, θα έπρεπε εκτός από το να διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη, να είναι σχεδιασμένοι, ώστε να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες του διαστρικού διαστήματος, να έχουν προγραμματιστεί να αυτοεπισκευάζονται ή ακόμη και να αναπαράγονται. Μάλιστα, με τη χρήση της μηχανικής μάθησης, θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες, χωρίς καμία καθοδήγηση από τους αρχικούς δημιουργούς τους.

Αν και η έκθεση του Πενταγώνου βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση, τα ευρήματά της εφόσον είναι ακριβή, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ευφυούς εξωγήινης ζωής να μας μελετά, να μας παρακολουθεί και να μαθαίνει για τον πολιτισμό μας.

Όπως σημειώνει ο Avi Loeb: «Ίσως αξίζει να πιστέψουμε ότι το παράξενο αντικείμενο ήταν ένα εξωγήινο μητρικό σκάφος είτε επιβεβαιωθεί είτε όχι, γιατί όπως και να ‘χει, μας ανοίγει το μυαλό στην ιδέα ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share