Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε για 5η φορά! - Ποια είναι η νύφη

«Φοβόμουν να ερωτευτώ»

20 Μαρτίου 2023 16:44
O 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε για 5η φορά! - Ποια είναι η νύφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα νέα για τον 92χρονο Ρούπερτ Μέρντοχ, μεγιστάνα των αγγλόφωνων ΜΜΕ, ο οποίος αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, έχοντας αφήσει πίσω του για τα καλά πλέον τους 4 προηγούμενους γάμους του.

Δείτε επίσης: Ο απατεώνας του Tinder που συνελήφθη στην Αθήνα και εξαπάτησε πολλές γυναίκες (video)

Ο Μέρντοχ, σε αποκλειστική του συνέντευξη στη δική του εφημερίδα «New York Post», αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε την νέα του αγαπημένη, μία 66χρονη κυρία ονόματι Αν Άσλεϊ Σμιθ.

Ο Μέρντοχ της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη, με ένα διαμαντένιο μονόπετρο που «διάλεξε προσωπικά ο ίδιος».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του Μέρντοχ με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ.

«Ήμουν πολύ νευρικός», εξομολογήθηκε ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, ενώ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί φέτος, στα τέλη του καλοκαιριού.

«Φοβόμουν να ερωτευτώ — αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά. Είμαι ευτυχισμένος» δήλωσε ο 92χρονος.

Ποια είναι η νύφη

Η 66χρονη Αν Άσλεϊ Σμιθ είναι πρώην ιερέας της αστυνομίας του στο Σαν Φρανσίσκο και χήρα του αείμνηστου σταρ της κάντρι μουσικής και παραγωγού, Τσέστερ Σμιθ.


Όπως δήλωσε η ίδια, η ενασχόληση του συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, και χαρακτήρισε τη γνωριμία τους «δώρο από το θεό και για τους δύο».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share