Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Ιεροσόλυμα: Ακραίος φανατικός επιτέθηκε στον Τάφο της Παναγίας - Το βίντεο που έχει προκαλέσει «θύελλα» οργής

Αδιανόητο περιστατικό και σάλος στο ίντερνετ

20 Μαρτίου 2023 15:25
Ιεροσόλυμα: Ακραίος φανατικός επιτέθηκε στον Τάφο της Παναγίας - Το βίντεο που έχει προκαλέσει «θύελλα» οργής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση στο Θεομητορικό Μνήμα της Παναγίας στα Ιεροσόλυμα σημειώθηκε χθες (19/3) το πρωί της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η επίθεση έγινε από ακραίο φανατικό Ιουδαίο, που κατάφερε να παρεισφρήσει στο μνήμα και κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, προσπάθησε να προκαλέσει βλάβη και φθορά.

Ωστόσο, ο δράστης απετράπη από τον καθηγούμενο του Προσκυνήματος Μητροπολίτη Ελενουπόλεως Ιωακείμ, και τους παριστάμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον βγάλουν από τον ναό, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έχει καταθέσει καταγγελία στο αστυνομικό κέντρο, ενώ διαμαρτύρεται έντονα και ζητά να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσκυνήματος και να επιβληθούν στον δράστη οι κυρώσεις που προβλέπονται για την πράξη του.

Μπαμπάς και κόρη παίζουν πιάνο σε βάθος 5ετίας - Το viral βίντεο που «λύγισε» το Youtube!

Ένα συγκινητικό μοντάζ δείχνει έναν μπαμπά και την κόρη του να παίζουν πιάνο απ’ όταν ήταν μωρό μέχρι τα 5 της χρόνια…

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει πώς αυτός ο πατέρας χρησιμοποίησε τη μουσική για να αρχίσει να δημιουργεί αναμνήσεις και να χτίζει δυνατούς δεσμούς με την κόρη του. Καθώς το βίντεο προχωρά σε βάθος χρόνου, η ανάπτυξη του παιδιού και οι αλλαγές στην εμφάνισή του είναι πολύ εμφανείς.

Σε αρκετές σκηνές, η μικρή μάλιστα αποκοιμιέται με τον μπαμπά της να παίζει πιάνο. Στο τέλος του βίντεο, όμως, παίζει πιάνο μαζί με τον μπαμπά της και τραγουδά! Παράλληλα, αυτός ο σκύλος κοιμάται πάντα δίπλα στο μωρό - Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε!

Το AthensMagazine σας παρουσιάζει το άκρως συγκινητικό βίντεο:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share