Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του!

Η γιαγιά άκουσε το παιδί να ουρλιάζει πριν να αντιληφθεί την μητέρα του να μαχαιρώνει την κουβέρτα που το είχε σκεπάσει και μετά οι κραυγές σταμάτησαν

15 Μαρτίου 2023 08:24
Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο της μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη μιας γυναίκας για την δολοφονία του 4χρονου γιου της μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του προχώρησαν οι αρχές στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η Μόνικα Φιγκερόα, όπως είναι το όνομα της μητέρας που συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία όσον αφορά τον θάνατο του 4χρονου γιου της, Γκρέισον, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και η γιαγιά του, Μέρι Τζόνσον.

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 4χρονο
H μητέρα του 4χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του


Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης Άθενς όπου συνέβη η δολοφονία, ήταν η Τζόνσον που τους ειδοποίησε λέγοντας ότι η κόρη της έκανε κακό στον Γκρέισον.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν το πτώμα του 4χρονου σκεπασμένο με μια κουβέρτα με την γιαγιά του να τους περιγράφει ότι είδε την κόρη της να βρίσκεται πάνω από την κουβέρτα και να χτυπάει με το μαχαίρι. «Η Τζόνσον άκουσε το παιδί να ουρλιάζει πριν να αντιληφθεί την Φιγκερόα να μαχαιρώνει την κουβέρτα και μετά οι κραυγές σταμάτησαν» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η γιαγιά του 4χρονου, όμως, δεν αντέδρασε αλλά έφυγε από το σπίτι μετά από τις απειλές που δέχθηκε από την κόρη της και μητέρα του αγοριού.

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 4χρονο
Η γιαγιά του άτυχου 4χρονου

Η Φιγκερόα κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων και η μητέρα της και γιαγιά του 4χρονου με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share