Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είμαι η Μαντλίν Μακκάν»! 22χρονη από την Πολωνία υποστηρίζει ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί - Η οικογένεια αποδέχθηκε τεστ DNA (photo-video)

Λύση του μυστηρίου ή απάτη;

20 Φεβρουαρίου 2023 14:35
«Είμαι η Μαντλίν Μακκάν»! 22χρονη από την Πολωνία υποστηρίζει ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί - Η οικογένεια αποδέχθηκε τεστ DNA (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως είναι η Μαντλίν Μακάν, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ισχυρίζεται ότι είναι μια 22χρονη από την Πολωνία. Όλα ξεκίνησαν μόλις η 22χρονη άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της και έκτοτε είναι πεπεισμένη ότι είναι η Μαντλίν.

Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία «@iammadeleinemcann», όπου έχει αναρτήσει βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της. Μεταξύ αυτών είναι και ο ισχυρισμός ότι έχει ένα στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της εξαφάνισή της κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 εκτιμούν σκοτώθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Κρίστιαν Μπρίκνερ. Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share