Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι πρώην παίκτης της Ξάνθης - Θρήνος για τον Βολκάν Καχραμάν

Έχασε τη ζωή του μόλις στα 43 του χρόνια

9 Φεβρουαρίου 2023 12:41
Νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι πρώην παίκτης της Ξάνθης - Θρήνος για τον Βολκάν Καχραμάν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ο άλλοτε παίκτης της Ξάνθης, Βολκάν Καχραμάν, ο οποίος στα 43 του χρόνια δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/2) σε προάστιο της Βιέννης με σφαίρα στο κεφάλι.

Ο άτυχος άντρας, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αυστρίας, πυροβολήθηκε από γνώριμό πρόσωπο, με το οποίο μάλιστα βρισκόταν νωρίτερα σε καφετέρια στην περιοχή Ζίμερινγκ. Ο δράστης, ονόματι Ορχάν και επιχειρηματίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, αυτοκτόνησε αμέσως μετά τη δολοφονία.

Ο Καχραμάν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης τον Ιανουάριο του 2004, όταν κι έφτασε ως ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης. Στην ελληνική ομάδα αγωνίστηκε για έναν χρόνο, καταγράφοντας συνολικά έξι συμμετοχές. Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Σάλτσμπουργκ, Εξέλσιορ και Φέγενορντ.

Πέθανε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς

Θρήνος στο κροατικό ποδόσφαιρο. Πέθανε ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς σε ηλικία 88 ετών. Έδινε μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει. Επίσης, πένθος βυθίστηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς ήταν ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Κροατίας στην τρίτη θέση του Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία. Ήταν γνώριμος και στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας καθώς είχε περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991- 1992.

Τότε, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου (έχασε το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό). Η τελευταία ομάδα της προπονητικής του καριέρας ήταν η Ζαντάρ τη σεζόν 2014-2015. Έχει επίσης κατακτήσει τίτλους με τις Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σιόν και Γκρασχόπερς, ενώ πέρα από την Κροατία έχει κοουτσάρει το Ιράν και τη Βοσνία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share