Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον - Ήταν γνωστός από τη σειρά «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Θλίψη...

4 Φεβρουαρίου 2023 21:50
Πέθανε ο ηθοποιός Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον - Ήταν γνωστός από τη σειρά «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 89 ετών "έσβησε" ο ηθοποιός Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον από τη "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή"...

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον κόσμο κινηματογράφου η είδηση πως ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο ηθοποιός οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως ο αστυνομικός Χένρι Χερστ μέσα από τη σειρά ταινιών ταινίες «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Δείτε επίσης: Πέθανε o Paco Rabanne - Θρήνος για τον εμβληματικό σχεδιαστή μόδας

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον απεβίωσε στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook στο Τορόντο του Καναδά.

Γεννημένος στις 20 Απριλίου 1933, στο Μπράμπτον του Οντάριο, ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον έπαιξε περίπου 80 ρόλους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του πρώην Αντιπροέδρου Ντικ Τσένι στο Path και του αείμνηστου Αμερικανού γερουσιαστή Μπάρι Γκόλντγουοτερ στο Reagans.

Επίσης, διέπρεψε στο ποδόσφαιρο και το χόκεϊ μεγαλώνοντας στον Καναδά και τελικά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε το MBA του στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια το 1959. Εκεί γνώρισε την Adele Probst, η οποία ήταν σύζυγός του για 61 χρόνια.

Πέθανε στα 103 ο «παππούς Ντόμπρι» που συγκέντρωνε χρήματα και τα έδινε στις εκκλησίες

Ο Παππούς Ντόμπρι Ντόμπρεφ, το όνομα και το επίθετο του οποίου προέρχονται από τη λέξη «καλοσύνη» και τον οποίο πολλοί Βούλγαροι χαρακτήριζαν άγιο, είχε αφιερωθεί εδώ και δεκαετίες στη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση εκκλησιών.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αρχικά θα νομίζετε ότι απλά ο παππούς στέκεται πάνω από το παγκάκι. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο συγκινητική

Γέροντας – σύμβολο

Με μακριά αχτένιστα λευκά γένια, πάντα ντυμένος μ’ ένα μαύρο μανταρισμένο παλτό, ζητιάνευε κυρίως στον μεγάλο καθεδρικό ναό της Σόφιας Αλέξανδρος Νιέφσκι, στον οποίο είχε δωρίσει περισσότερα από 40.000 λέβα (20.000 ευρώ).

Πολλές μονές και εκκλησίες της χώρας είχαν επιβεβαιώσει πως είχαν δεχθεί ποσά από 2.500 έως 10.000 ευρώ καθεμιά.

Στη χώρα του, όπου η διαφθορά αποτελεί ενδημικό φαινόμενο, ο Παππούς Ντόμπρι έγινε δημοφιλής χάρη στα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επαινούσαν την ανιδιοτέλειά του.

Το πορτρέτο του να κρατάει ένα κερί, έργο καλλιτεχνών του γκράφιτι, κοσμεί τον τοίχο ενος δεκαώροφου κτιρίου στην ανατολική Σόφια.

Λίγο πριν πεθάνει ο 95χρονος παππούς της τράβηξε αυτη τη φωτογραφία - Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε (Video)

Λίγο πριν πεθάνει ο 95χρονος παππούς της τράβηξε μια φωτογραφία. Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε! O Αλεξάντερ και η Ζανέτ ζούσαν στην Καλιφόρνια. Κι όσο για τον παρελθοντικό χρόνο, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Λέμε ζούσαν, γιατί δεν είναι πλέον ανάμεσα μας.

Αυτό το ζευγάρι έζησε μαζί 75 ολόκληρα χρόνια και πέθανε και μαζί! Έφυγε αγκαλιασμένο και αγαπημένο μέχρι τέλους! Παράλληλα μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε.

Οι 95χρονοι ηλικιωμένοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν όταν ήταν μόλις 8 ετών! Παντρεύτηκαν το 1940 κι από τότε έζησαν μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι. Πριν λίγες βδομάδες ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι η Ζανέτ είχε κι αυτή πρόβλημα με την υγεία της, το ζευγάρι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε διπλανά κρεβάτια. Κρεβάτια που ένωσαν για να είναι ακόμη και στον πόνο μαζί.

Πέθαναν αγκαλιασμένοι

75 χρόνια μετά, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. “Περίμενε με, θα έρθω σύντομα κοντά σου”, είπε η Ζανέτ στον Αλεξάντερ λίγο πριν εκείνος φύγει. Έμειναν 75 χρόνια μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει! “Οι καρδιές τους χτυπούσαν σαν μία, από τότε που τους θυμάμαι” λέει η κόρη τους, Έιμι.

Η υγεία της Ζανέτ χειροτέρευσε αισθητά από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του. Ίσως ένιωθε με κάποιο τρόπο πως το τέλος του πλησιάζει και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. Έζησαν όλη τους τη ζωή μαζί και θα έφευγαν και μαζί. Κι έτσι έγινε!

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε πίσω του 5 παιδιά, 10 εγγόνια και 6 δισέγγονα! Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως η αγάπη αυτών των δύο παππούδων ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπαιρναν μαζί τις τελευταίες τους ανάσες! Κι όμως έγινε! Ο Αλεξάντερ και η Ζανέτ πέθαναν αγκαλιά. Κι έδειξαν έτσι σε όλους μας πως η πραγματική αγάπη όχι μόνο υπάρχει αλλά νικά τα πάντα. Ακόμη και το θάνατο!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share