«Ο χειρότερος παιδόφιλος στην ιστορία»: Σταρ του BBC κακοποίησε πάνω από 1000 παιδιά - Η σχέση με Κάρολο, Νταϊάνα και Βασίλισσα Ελισάβετ!
Ο επί χρόνια παρουσιαστής της πιο σημαντικής μουσικής εκπομπής του πλανήτη

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον πιο «σατανικό» τηλεοπτικό παιδόφιλο, που φέρεται να είχε κακοποιήσει περισσότερα από 1000 παιδιά. Ο σταρ του BBC, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «ο χειρότερος παιδόφιλος της Μεγάλης Βρετανίας», δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο.
Υπήρξε, ανεπισήμως και επί σειρά ετών, ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του πρίγκιπα Καρόλου, φίλος της Νταϊάνα, συνομιλητής της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Θάτσερ (το 1990 μάλιστα χρίστηκε ιππότης, από τη Βασίλισσα της Αγγλίας και τον Πάπα Ιωάννη Παύλο) και κυρίως ήταν ο επί χρόνια παρουσιαστής της πιο σημαντικής μουσικής εκπομπής του πλανήτη, του «Top of The Pops» στο BBC.
Ήταν ο κορυφαίος παρουσιαστής και λατρεύτηκε σαν θεός από το βρετανικό κοινό. Η υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ, που ήταν φίλος του Καρόλου, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από την νέα σειρά ντοκιμαντέρ, διαρκείας τριών περίπου ωρών του Νetflix, με τίτλο «Jimmy Savile: A british horror story».
Απόλυτη ανατροπή για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Έβαλε τέλος στις φήμες
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες είχαν «φουντώσει», μαζί με τα δημοσιεύματα, για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης, άλλωστε, ακύρωνε τη μία εμφάνιση μετά την άλλη, προκαλώντας ανησυχία σχετικά με το αν είχε έρθει η στιγμή αλλαγών στο θρόνο, όπως και φόβο για το αν θα υπήρχε επιδείνωση.
Η ίδια, όμως, όχι μόνο τελικά κατάφερε να περάσει την περιπέτειά της προς το παρόν, αλλά ίσα ίσα βγήκε... κοτσονάτη στην Hollywood Week και έδειξε, ότι στα 96 της βαστά ακόμη γερά. Έχει γίνει, άλλωστε, η δεύτερη μονάρχης με τις περισσότερες μέρες στο θρόνο της χώρας της, «κυνηγώντας» μονάχα τον Βασιλιά Λουδοβίκο 16ο της Γαλλίας, με εκείνο να έχει μείνει στο θρόνο 72 χρόνια και 110 μέρες, ενώ η Ελισάβετ μετρά σήμερα (28/6) 70 χρόνια και 142 μέρες, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται κάτι λιγότερο από δύο χρόνια ακόμη.
Χαμογελαστή έστειλε... μήνυμα για το θρόνο της
Σε κάθε περίπτωση, η Βασίλισσα ήταν παρούσα στο ραντεβού του παλατιού του Χόλιρουντ Χάουζ, όπου έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν οι γιορτές. Πολλοί ήταν παρόντες στο πλευρό της από την υψηλή κοινωνία για την εβδομάδα, που θα περάσει στη Σκωτία, με την Ελισάβετ μετά από καιρό να δείχνει πραγματικά κεφάτη.
Παρά τη βροχή και τα προβλήματα κινητικότητας, που ακόμη αντιμετωπίζει, πάντως, η μονάρχης παρέμενε χαμογελαστή, κρατώντας την ομπρέλα της σε άλλο ένα υποδειγματικό ντύσιμο με την νύφη της, Σοφία, να βρίσκεται μαζί της με ένα ωραίο πράσινο φόρεμα.