Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγωνία για γνωστή παρουσιάστρια: Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

«Ήμουν ήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες...»

13 Ιανουαρίου 2023 21:39
Αγωνία για γνωστή παρουσιάστρια: Υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Twitter
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια αγώνων της Formula 1 του BBC Jennie Gow, η οποία εμφανίζεται τακτικά στη σειρά του Netflix Drive to Survive, δήλωσε ότι υπέστη «σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο με παρουσιάστρια να παθαίνει εγκεφαλικό on air

Η δημοσιογράφος, 45 ετών, δήλωσε ότι έχει επηρεαστεί η ομιλία της και ευχαρίστησε τις ιατρικές ομάδες στο νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey και στο νοσοκομείο St George's στο Λονδίνο για τη φροντίδα της.

Μοιράζοντας μια δήλωση στο Instagram και το Twitter, η Gow είπε: «Ήμουν ήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπέστην ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο εβδομάδες. Ο σύζυγός μου με βοηθάει να πληκτρολογήσω αυτό το κείμενο, καθώς δυσκολεύομαι να γράψω και η ομιλία μου έχει επηρεαστεί περισσότερο.

Θέλω απεγνωσμένα να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω στη δουλειά μου, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος. Ευχαριστώ τις ιατρικές ομάδες στο Frimley και στο St George's και την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω το τελευταίο δεκαπενθήμερο».

Πολλοί αθλητικοί σχολιαστές χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθούν στον Gow ταχεία ανάρρωση, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παρουσιαστή του BBC Breakfast Dan Walker, ο οποίος δήλωσε: «Jennie ... να προσέχεις τον εαυτό σου. Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Ελπίζω να είσαι καλά».

Η Gow, η οποία μπήκε στον κόσμο των αγώνων F1 το 2010, αγώνες F1 για το BBC και είναι σχολιαστής στη σειρά αγώνων Extreme E.

Εμφανίζεται επίσης ως εμπειρογνώμονας της F1 στην εκπομπή Drive to Survive, η οποία επιστρέφει στο Netflix στις 24 Φεβρουαρίου. Θα εξιστορήσει την πορεία του Max Verstappen προς την κατάκτηση του τίτλου μετά την κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου πρωταθλήματός του το 2022.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share