Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: 42χρονος δολοφόνησε γυναίκα, πεθερά και τα πέντε παιδιά του πριν αυτοκτονήσει

Ξεκλήρισε όλη του την οικογένεια

5 Ιανουαρίου 2023 23:23
Φρίκη στις ΗΠΑ: 42χρονος δολοφόνησε γυναίκα, πεθερά και τα πέντε παιδιά του πριν αυτοκτονήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 42χρονος Αμερικανός σκότωσε τα πέντε παιδιά του, τη σύζυγο και την πεθερά του, προτού αυτοκτονήσει. Παράλληλα, πριν λίγες μέρες έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας «υποδηλώνουν ότι ο δράστης αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε επτά ανθρώπους στο σπίτι του», ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της πόλης Ίνοχ, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μάικλ Χέιτ πυροβόλησε την 40χρονη σύζυγό του, τα πέντε παιδιά (ηλικίας από 4 έως 17 ετών) και την 78χρονη πεθερά του, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα το απόγευμα της Τετάρτης, ανταποκρινόμενοι σε κλήση γειτόνων της οικογένειας. Όλα τα θύματα έφεραν «τραύματα από πυροβολισμούς».

ΗΠΑ αστυνομία

Ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Γιούτα, ο Σπένσερ Κοξ, κάλεσε τους συμπολίτες του να προσευχηθούν για τους 7.000 κατοίκους της πόλης Ίνοχ που έχει συγκλονιστεί από αυτό το στυγερό έγκλημα.

Την οδύνη του εξέφρασε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, που «θρηνεί μαζί με τους κατοίκους της πόλης Ίνοχ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Πολλοί Αμερικανοί έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα ή είδαν τις ζωές τους να ανατρέπονται εξαιτίας της ένοπλης βίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Καρίν Ζαν-Πιερ.

Μακελειό σε σχολείο στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς - Σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο

Τουλάχιστον τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος δράστης, σκοτώθηκαν μέσα σε λύκειο του Μιζούρι το πρωί της Δευτέρας (24/10), σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Central Visual and Performing Arts High School στο Σεντ Λούις, σύμφωνα με αξιωματούχους της περιοχής. Εκτός από τους νεκρούς, αξιωματούχοι της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επιβεβαίωσαν ότι υπήρξαν οκτώ μεταφορές σε κοντινά νοσοκομεία που προέκυψαν από το περιστατικό. Δεν είναι σαφές πόσοι από αυτούς τους τραυματισμούς προήλθαν από πυροβολισμούς.

Ο αντισυνταγματάρχης Μισέλ Σακ, διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Σεντ Λούις, επιβεβαίωσε ότι ένας ενήλικας και μια γυναίκα ήταν μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί από την περιφέρεια ότι μόνο δύο άτομα είχαν πυροβοληθεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι δύο μαθητές που πυροβολήθηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό. Η κατάστασή τους αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share