Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγήκε «φιρμάνι»: Γυναικολόγος έπειθε ασθενείς να κάνουν σ@ξ μαζί του για να… θεραπεύσει τον καρκίνο (Video)

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιατρός έχει συλληφθεί

26 Δεκεμβρίου 2022 14:21
Βγήκε «φιρμάνι»: Γυναικολόγος έπειθε ασθενείς να κάνουν σ@ξ μαζί του για να… θεραπεύσει τον καρκίνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη είδηση, καθόλα αληθινή όμως, έρχεται από την Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναικολόγος έλεγε σε ασθενείς του ότι μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, με την προϋπόθεση ωστόσο αυτές να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο. Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ένας γυναικολόγος φαίνεται πως παρενοχλούσε φοιτήτριες.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, εμφανίστηκαν 15 γυναίκες οι οποίες παραδέχτηκαν ότι είχαν δεχτεί και αυτές την… σωτήρια πρόταση του γυναικολόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιατρός έχει συλληφθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ

Γυναικολόγος είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική - Και ναι, συνέβη αυτό που φαντάζεστε!

Η αστυνομία βρήκε κρυφή κάμερα στην κλινική, μετά από καταγγελία ασθενούς.

Ένας γυναικολόγος κατηγορείται πως είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική που εργαζόταν, μαγνητοσκοπούσε τις γυναίκες και στην συνέχεια ανέβαζε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε site με π0ρν0.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στην κλινική που εργαζόταν ο Vyacheslav Tripolko έπειτα από καταγγελία μιας γυναίκας.

Η ασθενής είδε τον εαυτό της στο σάιτ με το σ#ξουαλικό περιεχόμενο, μετά από την επίσκεψή της στο ιατρείο, όπου υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις. Στην συνέχεια η αστυνομία ανακάλυψε πως δεκάδες γυναίκες ασθενείς που είχαν επισκεφθεί τον συγκεκριμένο γιατρό είχαν αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Γυναικολόγος είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική

Μάλιστα μια γυναίκα ανέφερε στις Αρχές πως όταν είχε επισκεφθεί το ιατρείο του εκείνος της είχε ζητήσει να την τραβήξει βίντεο, διαβεβαιώνοντάς την πως έχει άδεια από την αστυνομία αλλά εκείνη αρνήθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο γιατρός δηλώνει αθώος και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης επτά ετών, ενώ του έχει αφαιρεθεί η άδεια μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share