Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες (Video)

Οι πρώτες πληροφορίες

23 Δεκεμβρίου 2022 15:18
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες. Την ίδια στιγμή, καραμπόλα 4 αυτοκίνητων στην Αττική Οδό – Μεγάλες καθυστερήσεις.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της Ρουμανίας, «σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Ταξιαρχία Τροχαίας ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος».

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρουμανικής διεύθυνσης αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, DSU, στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών, SMURD, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Χωροφυλακής για να βοηθήσουν τους επιβάτες.

Συναγερμός στην Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο εγκλωβισμένους και τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στο δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη στην Κρήτη. Την ίδια στιγμή, στην θλίψη βυθίστηκε το Ρέθυμνο με τον θάνατο της 30χρονης Ζέφης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretalive.gr στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ και ένα αγροτικό. Αμφότερα τα οχήματα είχαν από δύο επιβαίνοντες.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους συνοδηγούς των δύο οχημάτων που είχαν τραυματιστεί, ενώ αυτή την ώρα η Πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι χωρίς τις αισθήσεις τους.

Φρίκη στην Κρήτη: Οικογένεια με τρία παιδιά τα έχασε όλα – Αυτοκτονία, δολοφονία και ένα τροχαίο δυστύχημα

Αδιανόητη τραγωδία για μία οικογένεια στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη που έχασε μέσα σε λίγα χρόνια και τα τρία της παιδιά.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive ένας 35χρονος άνδρας, εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από συγγενικά του πρόσωπα.

undefined

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share