Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε γνωστή ηθοποιός από αγαπημένη σειρά! Ανατριχιάζει το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Σοκ!

18 Δεκεμβρίου 2022 07:49
Πέθανε γνωστή ηθοποιός από αγαπημένη σειρά! Ανατριχιάζει το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θρήνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου γνωστής ηθοποιού που πρωταγωνίστησε σε αγαπημένη σειρά η οποία προβλήθηκε σε όλον τον κόσμο, μετά από άνιση μάχη που έδινε με την λευχαιμία.

Δυστυχώς έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε και "έφυγε" σε ηλικία μόλις 47 ετών και η είδηση προκάλεσε μεγάλο πένθος στην οικογένειά της και τους φίλους της.

Ο Γολγοθάς για την γνωστή ηθοποιό ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και στην αρχή, η ίδια νόμιζε πως νοσεί από κορωνοϊό. Μετά από λίγες ημέρες, όμως και ενώ ήταν βαριά άρρωστη έγινε η διάγνωση και όταν έμαθε ότι ΄την έχει χτυπήσει ο καρκίνος άρχισε -σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των γιατρών που την παρακολουθούσαν- χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων.

Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή δεν είναι άλλη από την Νίκι Άικοξ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές «Supernatural» και το «Dark Blue». Επίσης, πέθανε η Κίρστι Άλεϊ (Kirstie Alley), η διάσημη ηθοποιός που έγινε κυρίως γνωστή για τον ρόλο της ως Rebecca Howe στην κωμική σειρά «Cheers», μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η κουνιάδα της ηθοποιού η οποία μίλησε με σπαρακτικά λόγια για την απώλειά της: «Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε, με τον αδερφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν, αναμφίβολα, μια αγωνίστρια και όποιος τη γνώριζε την αγαπούσε».

Η γνωστή ηθοποιός Νίκι Άικοξ δημοσιοποιούσε τις μάχες της με την ασθένεια ανεβάζοντας σημαντικά στιγμιότυπα από τον αγώνα που έδινε στην ιστοσελίδα της, Cashews and Olives, η οποία είχε κυρίως θέματα για τη vegan διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Συγκλονίζει το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram από τη μάχη που έδινε με την ασθένεια:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share