Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πατέρας έπνιξε με μαξιλάρι και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα 4 παιδιά του για να εκδικηθεί τη μητέρα τους (photos)

Αδιανόητο περιστατικό

16 Δεκεμβρίου 2022 12:53
Πατέρας έπνιξε με μαξιλάρι και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα 4 παιδιά του για να εκδικηθεί τη μητέρα τους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πατέρας από τη Βραζιλία δολοφόνησε τα τέσσερα παιδιά του με ένα μαξιλάρι και ένα μαχαίρι για να «εκδικηθεί», όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τη μητέρα τους που τον εγκατέλειψε.

Δείτε επίσης: Μακελειό στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και 11 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε δύο σχολεία (video)

Τα άψυχα σώματα των θυμάτων – ηλικίας 3, 6, 8και 11 ετών – βρέθηκαν την Τρίτη στο σπίτι του υπόπτου στην Alvorada, στη νότια Βραζιλία. Η αστυνομία συνέλαβε τον 28χρονο David da Silva Lemos, σε ένα ξενοδοχείο την επόμενη μέρα.

Είπε στην αστυνομία ότι είχε ποτίσει τα παιδιά με «τσάι» για να τα ηρεμήσει, πριν τα πνίξει με ένα μαξιλάρι και τα μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι με μαχαιριές όταν μέλη της οικογένειας κάλεσαν την αστυνομία. Ο ίδιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και παρέμεινε σιωπηλός.

Η γιαγιά των θυμάτων πιστεύει ότι σκότωσε τα μικρά για να «εκδικηθεί» τη μητέρα τους, με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. «Είχε ήδη επιτεθεί στην κόρη μου. Η σχέση τους είχε τελειώσει οριστικά, αλλά το έκανε για να φτάσει στην κόρη μου -είμαι σίγουρη γι’ αυτό- με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι δειλός» είπε.

Μακελειό στη Βραζιλία

Σύμφωνα με την αστυνομία στον δράστη είχε απαγορευτεί να πλησιάζει την 24χρονη γυναίκα καθώς της είχε επιτεθεί.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, αλλά χώρισε όταν ο δράστης επιτέθηκε στη σύντροφό του τον Σεπτέμβριο.

Το 24χρονο θύμα είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και είχαν βγει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Οι συγγενείς δήλωσαν τα παιδιά, όταν δολοφονήθηκαν, έμεναν με τον πατέρα τους και επρόκειτο να επιστρέψουν στη μητέρα τους τις επόμενες ημέρες.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο δράστης είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του λίγο πριν γίνουν οι δολοφονίες.

Πηγή: Dailymail

Μακελειό στις ΗΠΑ: 5 νεκροί και 18 τραυματίες από πυροβολισμούς σε γκέι κλαμπ στο Κολοράντο (photo-video)

Μακελείο στις ΗΠΑ: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στο Σπρινγκς του Κολοράντο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές την Κυριακή. Όπως μεταδίδει το Reuters, υπό κράτηση έχει τεθεί ένας ύποπτος, ο οποίος νοσηλεύεται με τραύματα. Ενώ, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια.

Η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, για πυροβολισμούς στο γκέι κλαμπ Club Q, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η υπαστυνόμος του Κολοράντο Σπρινγκς Πάμελα Κάστρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κλαμπ, «ηρωικοί πελάτες» του μαγαζιού κατέστειλαν τον ένοπλο και έδωσαν τέλος στην επίθεση μίσους. Το Club Q δήλωσε «συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας». Όπως έγραψε, «οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με όλα τα θύματα και τις οικογένειες και τους φίλους τους».

Συναγερμός στις ΗΠΑ μετά από έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Μέριλαντ - Αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε συγκρότημα κατοικιών στο Γκέιθερσμπεργκ του Μέριλαντ.

Δείτε επίσης: Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη η «γυναίκα με τα μαύρα» που πιστεύεται πως άφησε τη βόμβα - Το PKK κατηγορεί η Τουρκία (Video)

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην κομητεία Μοντγκόμερι δήλωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 09:00 (τοπική ώρα, 16:00 ώρα Ελλάδος) και όταν τα πρώτα οχήματα έσπευσαν στο σημείο είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς και τον απεγκλωβισμό ενοίκων.

Τμήμα του συγκροτήματος κατοικιών κατέρρευσε λόγω της ισχυρής έκρηξης, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Συναγερμός στις ΗΠΑ μετά από έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Μέριλαντ - Αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν. Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share