Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η «Πύλη της Κολάσεως» στη Ρωσία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» σπίτι - Πώς συνδέεται με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς (video)

Το ορυχείο όπου άνοιξε η τρύπα ανήκει σε εταιρεία που σχετίζεται με τον δισεκατομμυριούχο

12 Δεκεμβρίου 2022 17:26
Η «Πύλη της Κολάσεως» στη Ρωσία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» σπίτι - Πώς συνδέεται με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τεράστια τρύπα μήκους 30 μέτρων, την οποία η «Daily Mail» αποκάλεσε ως «Πύλη της Κολάσεως», άνοιξε στο έδαφος του ορυχείου σιδηρομεταλλευμάτων Σέρεγκες, δίπλα σε διάσημο χιονοδρομικό θέρετρο στην πόλη Κεμέροβο.

Οι κάτοικοι τεσσάρων σπιτιών πρόλαβαν να μετακινηθούν λίγο πριν το συμβάν, καθώς υπήρχαν φόβοι για κατάρρευση. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ευτυχώς δεν έχουν σημειωθεί νεκροί, ενώ οι εργασίες στο ορυχείο έχουν σταματήσει.

Μέσα από αεροβίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, μπορούμε να δούμε την τρύπα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, μέχρι που κάποια στιγμή σχεδόν «καταπίνει» ένα σπίτι, το οποίο σιγά-σιγά βυθίζεται στο εσωτερικό της.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι, μολονότι, η τρύπα αυτή έχει ανοίξει δίπλα στο δρόμο, αυτοκίνητα συνέχισαν να περνούν από το δρόμο σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Εκπρόσωπος της περιοχής δήλωσε: «Η καθίζηση της επιφάνειας της Γης στα όρια του ορυχείου Σέρεγκες ήταν προβλέψιμη. Οι κάτοικοι των κοντινών σπιτιών μετακινήθηκαν πριν από την κατάρρευση».

Το συγκεκριμένο ορυχείο ανήκει σε βρετανική εταιρία, η οποία συνδέεται με το δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και πολιτικό, που έγινε γνωστός ως ο κύριος ιδιοκτήτης της διάσημης ομάδας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ειδικότερα, η Daily Mail αποκαλύπτει πως πρόκειται για την εταιρία Evraz, η οποία έχει αντιμετωπίσει σοβαρές κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι το 28,64% της εταιρίας ανήκει στο Ρώσο ολιγάρχη.

Δείτε το βίντεο:

Νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγω βλάβης - Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα... (Video)

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή μας, είτε για κάποια βιντεοκλήση μέσω Skype είτε απλά για να βγάλουμε μια selfie. Αυτή η κοπέλα, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε ποτέ! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε. Επίσης, μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο γιος της και τότε είδε τα σκυλιά της να κάνουν κάτι ντροπιαστικό

Μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή…

Οι είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό!

Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share