Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Πρωτότυπη αγγελία εργασίας: Ζητείται «εξολοθρευτής αρουραίων»

Τι οδήγησε σε αυτήν την ανάγκη;

5 Δεκεμβρίου 2022 11:57
Πρωτότυπη αγγελία εργασίας: Ζητείται «εξολοθρευτής αρουραίων»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νέα Υόρκη μετά από την πανδημία του κοροναϊού έχει γεμίσει ποντίκια γεγονός που αρχίζει και ανησυχεί σημαντικά τους πολίτες και την κυβέρνηση.

Μην χάσετε επίσης τον αρουραίο που έχει ταλέντο στην...ζωγραφική

Για να μην μας πείτε υπερβολικούς πρέπει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τις δημοτικές αρχές, οι θεάσεις αρουραίων αυξήθηκαν κατά 71%, μέσα σε δυο χρόνια. Ετσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο δήμος της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε αναζήτηση για κάποιον που θα μπορέσει να δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα.

Φωτογραφία με ποντίκια που κρύβονται

Την περασμένη Πέμπτη, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ερικ Ανταμς, ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ότι αναζητά υποψηφίους «εξολοθρευτές αρουραίων». «Δεν υπάρχει κάτι που να μισώ περισσότερο από τους αρουραίους. Εάν έχετε την ορμή, την αποφασιστικότητα και το ένστικτο του δολοφόνου, χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να καταπολεμήσετε τον αδυσώπητο πληθυσμό αρουραίων της Νέας Υόρκης, τότε η δουλειά των ονείρων, σας περιμένει» έγραψε.

Παράλληλα, επισύναψε έναν σύνδεσμο σε μία ιστορία από το Gothamist, που αναφέρεται στη θέση εργασίας, για την οποία θα αμείβει τον μελλοντικό υπάλληλο, με το ιλιγγιώδες ποσό των 120.000 έως 170.000 δολαρίων.

Τα κριτήρια που πρέπει να πληροί

Στην περιγραφή των προσόντων που θα πρέπει να έχει ο κατάλληλος υποψήφιος, αναφέρεται, με χιούμορ, ότι θα συνυπολογιστεί στα θετικά

«κάποιος που θα δείξει με τη συμπεριφορά του ότι είναι “παλικάρι”, ότι έχει πονηρό χιούμορ, μία γενική αύρα κακοποιού και μία δηλητηριώδη μανία, για να ασκεί βία στα παράσιτα».

Επίσης, αναφέρεται ότι αναζητείται ένας υποψήφιος που θα είναι «κάπως αιμοδιψής» και πρόθυμος να εξετάσει το θέμα και να δίνει «λύσεις που να συμπεριλαμβάνουν κάθε οπτική γωνία».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share