Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απειλητικά "ματωμένα πακέτα" σε πρεσβείες Ουκρανίας στην Ευρώπη: Τι δηλώνει το Κίεβο - Τι περιέχουν τα πακέτα

Θρίλερ!

2 Δεκεμβρίου 2022 14:07
Απειλητικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο έχουν προκαλέσει τα «Ματωμένα πακέτα» που παραδίδονται σε πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη που περιέχουν μάτια ζώων, αναφέρει ο εκπρόσωπο του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο.

Διαβάστε επίσης την εμπρηστική επίθεση σε όχημα της ιταλικής πρεσβείας στου Παπάγου

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νικολένκο υποστηρίζει ότι αυτοί που έστειλαν τα πακέτα τα έχουν περιχύσει με υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά. «Μελετάμε το νόημα αυτού του μηνύματος» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Φωτογραφία απο την αστυνομία εν ώρα έρευνας για τα ματωμένα πακέτα

Η αποστολή τους γίνεται μετά από σειρά επιστολών – βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.

Όπως εξήγησε ο ίδιος τέτοια πακέτα έχουν λάβει οι πρεσβείες της :

  • Ουκρανίας
  • Ουγγαρία
  • Ολλανδία
  • Πολωνία
  • Κροατία
  • Ιταλία

όπως επίσης τα γενικά προξενεία της χώρας στην Νάπολη (Ιταλία), την Κρακοβία (Πολώνια) και το προξενείο στο Μπρνο (Τσεχία).

«Ουκρανοί διπλωμάτες θα συνεχίσουν να εργάζονται με επιτυχία για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας και την παροχή στους Ουκρανούς του απαραίτητου ενεργειακού εξοπλισμού για να επιβιώσουν τον χειμώνα» επισημαίνει στην ανάρτησή σου, σημειώνοντας ότι το Κίεβο συνεργάζεται με ξένες χώρες για τις απειλές που δέχεται, και επιδιώκει να εντοπίσει όσους εμπλέκονται σε αυτές για να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα έδωσε εντολή για πρωτόκολλο ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας σε ουκρανικές πρεσβείες και προξενεία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share