Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Φρικιαστικό θέαμα στην Γαλλία: Βρέθηκαν νεκρά δυο βρέφη μέσα σε καταψύκτη

Σοκαριστικό έγκλημα!

2 Δεκεμβρίου 2022 10:03
Φρικιαστικό θέαμα στην Γαλλία: Βρέθηκαν νεκρά δυο βρέφη μέσα σε καταψύκτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Βοκλούζ, όταν δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε έναν καταψύκτη και η μητέρα τους να βρίσκεται υπό σύλληψη και βασική κατηγορούμενη για την φρικιαστική υπόθεση.

Ενημερωθείτε επίσης για την τελική εξέλιξη της υπόθεσης της οικιακής βοηθού στην Ρόδο

Τα πτώματα των δύο μωρών βρέθηκαν σε έναν καταψύκτη μέσα «στο σπίτι της γυναίκας» που βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση, είπε σε δημοσιογράφους του AFP η εισαγγελέας, Hélène Mourges. «Ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από «κλήση τρίτου ατόμου» στην αστυνομία.

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, είναι μια 41χρονη μητέρα που κατοικεί σε αυτή την πόλη στους πρόποδες του Mont Ventoux.

Αστυνομία ερευνά την υπόθεση των νεκρών μωρών στην Γαλλία

Εν αναμονή της νεκροψίας

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και οι πιθανοί δεσμοί μεταξύ τους ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η Hélène Mourges, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά. «Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα», πρόσθεσε η εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

τουιτερ

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ανακοίνωσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση το πρωί της Παρασκευής, με δελτίο Τύπου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share