Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκρηξη στην Ουκρανική πρεσβεία της Μανδρίτης

Απίστευτο θράσος...

30 Νοεμβρίου 2022 15:43
Έκρηξη στην Ουκρανική πρεσβεία της Μανδρίτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Μαδρίτη. Σύμφωνα με το Reuters, έχει τραυματιστεί ένας εργαζόμενος.

Δείτε επίσης την έκρηξη που σημειώθηκε στις ΗΠΑ

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παγιδευμένη επιστολή. Η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει πρωτόκολλο ασφαλείας για τρομοκρατική ενέργεια.

Η Ουκρανική πρεσβεία στην Μαδρίτη απ' έξω

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας υπάλληλος στην πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη τραυματίστηκε την Τετάρτη έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε ενώ κρατούσε στα χέρια του μια επιστολή η οποία ήταν παγιδευμένη.

Ο υπάλληλος υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, επισήμανε η αστυνομία.

Η πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη δεν ήταν άμεσα προσβάσιμη.

Άμεση εκκένωση του Αρείου Πάγου: Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας εντός κτηρίου

Την εκκένωση του Αρείου Πάγου διέταξε η πρόεδρός του σήμερα 30/11 πριν από λίγη ώρα έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο για τοποθέτηση βόμβας.

Μάθετε επίσης για τον θάνατο του αντιεισαγγελέα στον Άρειο Πάγο

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ. που ελέγχει εξονυχιστικά τους χώρους έτσι ώστε να εντοπισθεί αν υπάρχει ο εκρηκτικός μηχανισμός και να μπορέσει να απενεργοποιηθεί για να μην αποτελεί πλέον απειλή για τους πολίτες και τους εργαζόμενους του κτηρίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share