Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκε από αστυνομικός για να κάνει καριέρα στο Only Fans (photo)

Έβγαλε την στολή και υπονομεύει την Αστυνομία

28 Νοεμβρίου 2022 10:22
Παραιτήθηκε από αστυνομικός για να κάνει καριέρα στο Only Fans (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αγγλίδα αστυνομικός αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της εξελίσσοντας το προφίλ της σε μια ιστοσελίδα πορνό. Πιο συγκεκριμένα η αστυνομικός που αυτοαποκαλείται «Άτακτη Αστυνομικός» παραιτήθηκε από το Σώμα, και έκανε λογαριασμό στο Only Fans.

Δείτε επίσης τον υπάλληλο κινηματογράφου και τις αποκαλύψεις του για τα Ποπ- Κορν

Η προκλητική αστυφύλακας Sam Helena τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέρασε πειθαρχική ακρόαση από την Met Police του Λονδίνου επειδή ξεκίνησε μια σελίδα συνδρομής στο Only Fans.

Η αυτοαποκαλούμενη «Good Girl Gone Bad» (Το καλό κορίτσι έγινε κακό) έχει ένα emoji καρτούν μιας αστυνομικού δίπλα σε έναν μωβ διάβολο στη συνδρομητική της ιστοσελίδα.

Το 2020 της είχαν κρούσει τον κώδωνα από την υπηρεσία της όταν ανέβασε ένα πρόστυχο βίντεο στο TikTok που την έδειχνε να ανταλλάσσει γλωσσόφιλα φορώντας τη στολή της.

Η Helena εξακολουθεί να έχει σέξι λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο Inked Barbie.

Το προφίλ της Αστυνομικού

Οι ανώτεροί της έγιναν έξαλλοι όταν ανέβαζε στο Only Fans πρόστυχα βίντεο στα οποία ήταν ντυμένη με τη στολή.

Η PC Helena τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά της την περασμένη εβδομάδα, επειδή φέρεται δυσφήμισε το σώμα και παραιτήθηκε.

Παρά την παραίτησή της, θα μπορούσε ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερες κατηγορίες.

Εκπρόσωπος της Met Police δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για τον λογαριασμό και η αξιωματικός, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτική μας ζωή, αλλά όταν γίνεσαι αστυνομικός υπογράφεις τον Κώδικα Δεοντολογίας.

"Αυτός αναφέρει: "Θα συμπεριφέρομαι με τρόπο, είτε εντός είτε εκτός υπηρεσίας, ο οποίος δεν δυσφημεί την αστυνομική υπηρεσία ούτε υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνόμευση". Αυτή η αξιωματικός υποβάθμισε τη στολή της ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share