Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Σοκ για ηθοποιό που κατέκτησε τη Χρυσή Σφαίρα

25 Νοεμβρίου 2022 19:53
Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός, ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της σειράς «Squid Game», διώκεται για σεξουαλική επίθεση το 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας στο AFP.

Ο 78χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμάται με Χρυσή Σφαίρα, η οποία του απενεμήθη για τον ρόλο του «παίκτη 001» στο επιτυχημένο δυστοπικό θρίλερ του Netflix.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές Αρχές της Νότιας Κορέας απήγγειλε επισήμως κατηγορίες στον πρωταγωνιστή του «Squid Game» χθες, Πέμπτη 24/11. Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix κατηγορείται για ανάρμοστο άγγιγμα του σώματος μιας γυναίκας το 2017. Σύμφωνα με το AFP, o 78χρονος ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος.

σκουιντ-γκειμ-νετφλιξ-ηθοποιοσ-κατηγορειται-για-σεξουαλικη-επιθεση-25-11

Σοκ στην Κόρινθο: 19χρονη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίαζε εδώ και 3 χρόνια – Συνελήφθη ο 47χρονος

Κόρινθος: Μία 19χρονη καταγγέλλει τον 47χρονο πατέρα της πως τα τελευταία δύο με τρία χρόνια την βίαζε στον πατρικό της σπίτι. Την ίδια ώρα, συναγερμός σήμανε στην περιοχή, καθώς μια 40χρονη έπεσε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr ο άνδρας συνελήφθη στο Ψάρι Κορινθίας ύστερα από ένταλμα του ανακριτή. Η κοπέλα σπουδάζει στο Αγρίνιο και ο 47χρονος – σύμφωνα με την καταγγελία της – της επέτρεψε να συνεχίσει τις σπουδές της αν δεχόταν να τη βιάζει όταν επέστρεφε στην Κόρινθο.

Εναντίον του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αγρίνιου, υποβλήθηκε υπηρεσιακά και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

Ο 47χρονος σήμερα (24/11) οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο στη μία το μεσημέρι.

Παίδων Αγλαΐα Κυριακού: 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά στις τουαλέτες 7χρονο – Παρέμβαση Πλεύρη για την καταγγελία

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριάκου έδωσε εντολή για να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο διασωληνωμένο τεσσάρων μηνών βρέφος – Συνελήφθη ο πατέρας του

Πρόκειται για το περιστατικό που έγινε την Τρίτη 15/11/2022 στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου βρίσκονται ένας 7χρονος και ένας 14χρονος με εισαγγελική εντολή.

Όπως καταγγέλλεται, ο 7χρονος είπε στην μητέρα του ότι τον παρενόχλησε ο 14χρονος στις τουαλέτες. Η μητέρα, ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος με τη σειρά του, έσπευσε στο νοσοκομείο και ξυλοκόπησε τον 14χρονο!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share