Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ - Πυροβολισμοί σε πολυκατάστημα με δεκάδες νεκρούς

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης είναι υπάλληλος του καταστήματος

23 Νοεμβρίου 2022 08:38
Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ -  Πυροβολισμοί σε πολυκατάστημα με δεκάδες νεκρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mακελείο σε σουπερ μάρκετ στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν άνδρας μπήκε σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι.

Ο Leo Kosinski, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Chesapeake, είπε ότι πιστεύει ότι «οι νεκροί είναι λιγότεροι από 10. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα βρήκαν νεκρούς και τραυματίες» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τους New York Times.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης, που είναι νεκρός, είναι υπάλληλος του καταστήματος. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σημείωσε ότι το μεγάλο κατάστημα «είχε πολλές κρυψώνες» για τους πελάτες και φαίνεται από αρκετοί από αυτούς σώθηκαν με αυτό τον τρόπο.

«Ο κόσμος μπορεί να φοβήθηκε, μπορεί να κρύφτηκε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι είναι καταγεγραμμένοι» είπε ο κ. Kosinski.

Μακελειό στις ΗΠΑ: 5 νεκροί και 18 τραυματίες από πυροβολισμούς σε γκέι κλαμπ στο Κολοράντο (photo-video)

Μακελείο στις ΗΠΑ: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στο Σπρινγκς του Κολοράντο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές την Κυριακή. Όπως μεταδίδει το Reuters, υπό κράτηση έχει τεθεί ένας ύποπτος, ο οποίος νοσηλεύεται με τραύματα. Ενώ, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια.

Η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, για πυροβολισμούς στο γκέι κλαμπ Club Q, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η υπαστυνόμος του Κολοράντο Σπρινγκς Πάμελα Κάστρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κλαμπ, «ηρωικοί πελάτες» του μαγαζιού κατέστειλαν τον ένοπλο και έδωσαν τέλος στην επίθεση μίσους. Το Club Q δήλωσε «συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας». Όπως έγραψε, «οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με όλα τα θύματα και τις οικογένειες και τους φίλους τους».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share