Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί τράβηξαν ''ροζ'' βίντεο μέσα σε τάξη γιατί... ο μισθός δεν φτάνει

Όλες οι λεπτομέρειες για το περιστατικό

15 Νοεμβρίου 2022 08:20
Σάλος στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικοί τράβηξαν ''ροζ'' βίντεο μέσα σε τάξη γιατί... ο μισθός δεν φτάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σχολεία τα οποία εργάζονταν δύο καθηγητές με το που συνειδητοποίησαν οτι είχαν γυρίσει ταινία πορνό εντός της τάξης διδασκαλίας της καθηγήτριας προέβησαν σε απολύσεις. Επιπλέον, η γυναίκα ως αιτιολογία και υποστήριξη της θέσης της ανέφερε πως το έκανε αυτό για να συμπληρώσει τον μισθό της!

Δείτε επίσης τον φοιτητή που πυροβόλησε ανοιχτά στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι Khloe Karter η καθηγήτρια Φυσικής Σαμάνθα Πίερ ανήρτησε το ροζ βίντεο στη σελίδα που διατηρεί στην ιστοσελίδα OnlyFans. Το βίντεο, όμως, ανακάλυψαν οι μαθητές της οι οποίοι και άρχισαν να το διακινούν με αποτέλεσμα η είδηση να διαρρεύσει και σε άτομα που κινδύνευε η επαγγελματική τους πορεία αν το μάθαιναν.

Khloe Karter σε φωτογραφία μέσα στο σχολείο την ώρα του καθήκοντός της

Συμπρωταγωνιστής της Πίερ ο σύζυγός της και δάσκαλος δημοτικού Ντίλον, ο οποίος συμμετείχε στο γύρισμα που έγινε, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ σε αίθουσα του σχολείου Lake Havasu Unified School District.

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι παραιτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου καθώς βρέθηκε «υπό πίεση» αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και επιτήρηση με τον σύζυγό της να χάνει τη δουλειά του τέσσερις ημέρες αργότερα.

Την περασμένη Παρασκευή η νεαρή εκπαιδευτικός ανήρτησε ένα βίντεο για να εξηγήσει γιατί έκαναν το «πιπεράτο» γύρισμα.

Khloe Karter η καθηγήτρια που απολύθηκε

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ήδη περνάω άπειρες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να θυσιάζω τον χρόνο των παιδιών μου γιατί ο μισθός μου δεν είναι αρκετός» υποστήριξηε η Πίερ.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι γύρισε το βίντεο σε σχολική αίθουσα και το διαφήμισε υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι το έκανε μετά το σχολικό ωράριο και το σαββατοκύριακο όταν δεν υπήρχαν μαθητές.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share