Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντινούπολη: Έξαλοι οι Τούρκοι για τον ''Έλληνα Θεό'' που ποζάρει στο μετρό τους - Κατηγορίες προς τον Ιμάμογλου

Τι διαφημίζεται στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

11 Νοεμβρίου 2022 11:57
Κωνσταντινούπολη: Έξαλοι οι Τούρκοι για τον ''Έλληνα Θεό'' που ποζάρει στο μετρό τους - Κατηγορίες προς τον Ιμάμογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέμα στην γειτονική Τουρκία έγινε η διαφήμιση του διάσημου videogame ''God of War'' σε συρμούς τρένου στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία απεικονίζεται ο "Έλληνας Θεός" Κράτος.

Διαβάστε την προφητεία για την Τουρκία

Ο Κράτος είναι ο κύριος χαρακτήρας του βιντεοπαιχνιδιού "God of War Ragnarök", το οποίο κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, και η εταιρία αποφάσισε προφανώς να το διαφημίσει στο μετρό της Κωνσταντινούπολης. Δεν ρώτησε όμως τους εθνικιστές και ισλαμιστές Τούρκους...

Ένας εξ αυτών, ο Μουράτ Σαχίν, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας του "Εθνικού Κινήματος Επιβίωσης", προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον βαρύγδουπο τίτλο της οργάνωσης του, ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από τον "Έλληνα Κράτος", ρίχνοντας την ευθύνη για αυτήν την τόσο "προδοτική" κίνηση στον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.

"Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει φωτογραφίες τού λεγόμενου Έλληνα θεού Kratos στο μετρό! Θεέ μου σώσε την Κωνσταντινούπολη" έγραψε ο Μουράτ Σαχίν.

Την απάντηση την πήρε από Τούρκους χρήστες του Twitter, οι οποίοι του εξήγησαν ότι αντίστοιχη διαφήμιση είχε γίνει και το 2010, όταν δεν ήταν ο Ιμάμογλου δήμαρχος της πόλης.

Κάποιοι μάλιστα λοιδόρησαν τον τίτλο της οργάνωσης του ως ''κιτς'', ενώ άλλοι πιο μετριοπαθείς του εξήγησαν ότι το ίδιο γίνεται και σε άλλες χώρες. Όμως το "εξυπνοπούλι" ο Σαχίν, εξήγησε πως κανείς δεν κατάλαβε το βαθύτερο νόημα της ανάρτησής του, καθώς ήθελε "οι νέοι άνθρωποι να αντιληφθούν ότι ο Ιμάμογλου είναι εραστής της Ελλάδας".

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share