Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Apple: Μην περιμένετε τόσο σύντομα την παραγωγή του iPhone 14 Pro - Το εργοστάσιο στην Κίνα παραμένει κλειστό λόγο Κορωνοϊού

Η παραγωγή έχει παγώσει προσωρινά

9 Νοεμβρίου 2022 16:50
Apple: Μην περιμένετε τόσο σύντομα την παραγωγή του iPhone 14 Pro - Το εργοστάσιο στην Κίνα παραμένει κλειστό λόγο Κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω έχει φέρει ο COVID-19 στην παραγωγή iPhone καθώς το εργοστάσιο στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ζενγκζού, έχει μειώσει την παραγωγή καθώς δεν υπάρχουν πολλά εργατικά χέρια.

Ενημερωθείτε επίσης για την καινούργια απόφαση για τα iPhone

Αναλυτικότερα, μειωμένες θα είναι οι παραδόσεις των κινητών τηλεφώνων iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max σύμφωνα με την Apple Inc.

Κεντρικά γραφεία Apple

Ανακοίνωση της Apple

«Η εργοστασιακή μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος, με μία σημαντικά μειωμένη παραγωγική ικανότητα, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Apple. «Οι πελάτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παραλάβουν τα νέα προϊόντα», πρόσθεσε η εταιρία σχετικά με τα iPhone.

Το Reuters ανέφερε τον προηγούμενο μήνα ότι η παραγωγή των iPhone της Apple θα μειωθεί κατά περίπου 30% σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID στην Κίνα.

Η κεντρική εργοστασιακή μονάδα στην Ζενγκζού, στην οποία εργάζονται περίπου 200.000 άνθρωποι δυσλειτουργεί εξαιτίας της εφαρμογής μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, με αρκετούς εργαζόμενους να την εγκαταλείπουν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share