Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’

Μέχρι τη νέα εκλογή αναλαμβάνει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

7 Νοεμβρίου 2022 07:51
Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (7/11) ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εκοιμήθη σήμερα στις 06.45 το πρωί στο διαμέρισμά του στην Αρχιεπισκοπή, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με το καρκίνο. Την ίδια ώρα, στιγμές αγωνίας προκύπτουν ξανά για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!

αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’
EUROKINISSI

Με το θάνατο του Αρχιεπισκόπου τοποτηρητής του θρόνου αναλαμβάνει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, μέχρι την εκλογή και ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου.

Κρήτη: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο» - Ο Αρχιεπίσκοπος που έγινε viral στο TikTok (video)

Αφθονο γέλιο πρόσφερε ένα περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη, όταν ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού, Ευγένιος αντέδρασε εντελώς αυθόρμητα μπροστά σε μαθητές σχολείου, όταν κάποιος άνδρας του Ναού, προσπαθούσε να του στερεώσει το μικρόφωνο, το οποίο όλη την ώρα έπεφτε.

Ο Σεβασμιότατος αντέδρασε με χιούμορ στις επίμονες προσπάθειες να τοποθετηθεί σε σωστή θέση το μικρόφωνό του, τη στιγμή που ο ευλογούσε άρτους και μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.

Δείτε επίσης: Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου: Θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε!

Τη στιγμή εκείνη, ο άνδρας του Ναού όπου γινόταν η λειτουργία, προσπαθούσε επίμονα να τοποθετήσει το μικρόφωνο στην κατάλληλη θέση, ώστε να ακούγεται καλύτερα ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

Τότε εκείνος, διέκοψε τις αποτυχημένες προσπάθειες και του είπε: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο», προκαλώντας τα γέλια των μαθητών και φυσικά ο Αρχιεπίσκοπος κατάφερε να αναδειχθεί ως το απόλυτο trend στο Tiktok

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά τον Αρχιεπίσκοπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, με τον κόσμο να δείχνει σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπό του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share