Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Dior: Έκανε μήνυση σε πορνοστάρ γιατι το όνομά της...

Αμαύρωση ισχυρίζεται ο γνωστός οίκος μόδας

4 Νοεμβρίου 2022 15:11
Dior: Έκανε μήνυση σε πορνοστάρ γιατι το όνομά της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεωρείται δεδομένο πως ο διάσημος οίκος μόδας Christian Dior δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις στο ευρύ κοινό. Απο την άλλη πλευρά η 40χρονη Αμερικανίδα πορνοστάρ Gigi Dior είναι φημισμένη στον χώρο της βιομηχανίας του σεξ και πιο συγκεκριμένα για ταινίες αυστηρά για ενήλικες με ερωτικές ιστορίες "hot MILFs", δηλαδή "καυτών μεσήλικων γυναικών".

Δες την λίστα με τις 5 ερωτικές κουλτουριάρικες ταινίες

Η Αμερικανίδα πορνοστάρ τον περασμένο χρόνο αποφάσισε να κατοχυρώσει εμπορικά το όνομά της. Η έγκριση δόθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022. Μετά από αυτή την ενέργεια, ο γαλλικός οίκος μόδας κατέθεσε αγωγή εναντίον της προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι "προκαλεί βλάβη στην εικόνα" της γαλλικής επιχείρησης και "δυσφημεί" την επωνυμία της.

"Είναι γελοίο. Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα"


"Είναι γελοίο. Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα. Το αστείο είναι ότι στη δική μου δουλειά το θέμα είναι να μην φοράς καθόλου ρούχα" ήταν η αντίδραση της Gigi Dior όταν της ζητήθηκε σχόλιο από την αμερικανική Page Six.

Πλέον, η Αμερικανίδα που συστήνεται ως επιχειρηματίας του χώρου της διασκέδασης, χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη επωνυμία της σε όλους τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Όμως, ο Christian Dior Couture με έδρα το Παρίσι αναφέρει στην αγωγή του:

"Όλα τα αγαθά και οι υπηρεσίες που προτείνει… είναι το αντίθετο.

Συγκεκριμένα: Υπηρεσίες ψυχαγωγίας… προσωπικές εμφανίσεις από πορνοστάρ… παροχή ιστότοπου με φωτογραφίες και βίντεο με θέμα ενήλικες που δεν μπορούν να κατέβουν στον υπολογιστή".

Gigi Dior σε αποκαλυπτική σελφιε

Ο οίκος μόδας δηλώνει ότι οι λόγοι που ζητεί την απόσυρση του εμπορικού σήματος της Gigi είναι ότι "υπάρχει πιθανότητα σύγχυσης και αμαύρωσης" του ονόματος Ντιόρ.

Η Gigi έχει εμφανιστεί σε επτά ταινίες πορνό, όπως και σε πολλά διαδικτυακά βίντεο. Η εν λόγω κυρία κάνει επίσης webcamming και έχει προταθεί για το "Milf of the Year" από τα Cam Awards.

"Μετέτρεψα σε εμπορικό σήμα το καλλιτεχνικό μου όνομα για λόγους ψυχαγωγίας και μόντελινγκ, έπρεπε να δείξω αποδείξεις για το ότι μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή την επωνυμία" δηλώνει η Gigi.

Gigi Dior σε εξώφυλλο περιοδικού

"Πριν από μερικές εβδομάδες, στις 18 Οκτωβρίου, έλαβα ειδοποίηση από την εταιρεία Christian Dior Couture ότι άσκησαν έφεση για την έγκριση του εμπορικού μου σήματος και ισχυρίζονται ότι το όνομα Dior προκαλεί σύγχυση και ότι αμαυρώνω τα προϊόντα τους".

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share