Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μόνο θαύμα μπορέι να χαρακτηριστεί: 23χρονη έγκυος γέννησε το μωρό της ενώ ήταν εδώ και 7 μήνες σε κώμα

Απίστευτο και όμως αληθινό

2 Νοεμβρίου 2022 14:49
Μόνο θαύμα μπορέι να χαρακτηριστεί: 23χρονη έγκυος γέννησε το μωρό της ενώ ήταν εδώ και 7 μήνες σε κώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ινδία γεννήθηκε το μικρό κοριτσάκι ενώ η ίδια της η μητέρα την ώρα του τοκετού βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.

Μάθετε επίσης γιατί ακουγόντουσαν ουρλιαχτά στο σπίτι της Μενεγάκη


Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη μητέρα κατάφερε να φέρει στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τους γονείς της μητέρας να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Το θαύμα της ζωής-Συγκλονιστική ιστορία

μωρο-νεογενητο-χειρουργιο-γενα

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο στην περίπτωση αυτής της μαμάς, θα ήταν κυριολεκτικά «το θαύμα της ζωής».Μια νεαρή στην Ινδία ενώ βρισκόταν σε κώμα μετά από τροχαίο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γυναίκα χτύπησε σοβαρά πριν λίγους μήνες, όταν το μαντήλι της φέρεται να πιάστηκε στον πίσω τροχό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο σύντροφός της, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Έκτοτε, η Shafiya έχει υποβληθεί από τότε σε πέντε νευρολογικές επεμβάσεις. Πέρασε λίγο χρόνο σε αναπνευστική υποστήριξη και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν ένα τμήμα του κρανίου για να αποσυμπιέσουν την πίεση στον εγκέφαλό της.

Το δίλημμα των γιατρών για τη μέλλουσα μητέρα


Οι γιατροί βρέθηκαν σε δίλημμα για το αν θα διακόψουν την εγκυμοσύνη της λόγω της κατάστασής της. Αφού ένας υπέρηχος έδειξε ότι η εγκυμοσύνη ήταν φυσιολογική, τελικά συνέστησαν στην οικογένειά της να μην την διακόψουν.Παρά το γεγονός ότι είχε μόλις 10 έως 15% πιθανότητες βγει από το κώμα, η 23χρονη κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές κοριτσάκι στις 22 Οκτωβρίου. Τώρα έχοντας αποσωληνωθεί εντελώς, κινεί περιστασιακά το κεφάλι και τα πόδια της, αφήνοντας την ελπίδα ότι μπορεί μια μέρα να συναντήσει την κόρη της.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share