Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Γαλλία: Νεκρή τετραμελής οικογένεια από δηλητηρίαση – Βασικός ύποπτος ο πατέρας που βρέθηκε κρεμασμένος

Η νεκροψία θα «φωτίσει» τα ερωτήματα που υπάρχουν

31 Οκτωβρίου 2022 20:25
Φρίκη στη Γαλλία: Νεκρή τετραμελής οικογένεια από δηλητηρίαση – Βασικός ύποπτος ο πατέρας που βρέθηκε κρεμασμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Γαλλία, αφού τα τρία από τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά από δηλητηρίαση, ενώ οι αρχές βρήκαν τον πατέρα απαγχονισμένο και θεωρούν ότι αυτοκτόνησε. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με δηλητήριαση σε γάμο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Télégramme», ο άνδρας εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο μαρμάρου στην περιοχή και η σύζυγός του εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας, ενώ επρόκειτο σύντομα να πάρουν διαζύγιο, με εκείνον να μη συμφωνεί.

Το περιστατικό λοιπόν, έγινε στην περιοχή Φινιστέρ της Γαλλίας, ενώ κανένα από τα πτώματα της οικογένειας δεν έφερε κανένα ίχνος εξωτερικής πληγής ή πυροβολισμού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 10 το πρωί, μετά από κλήση της μητέρας της νεκρής γυναίκας που δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

Η αστυνομία ανακάλυψε αρχικά το σώμα του πατέρα, ηλικίας 41 ετών, κρεμασμένο στο ισόγειο του σπιτιού. Στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 8 και 11 ετών, «η καθεμία στο κρεβάτι της και στο δωμάτιό της στον πρώτο όροφο». Η σορός της 38χρονης μητέρας βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Νεκρός βρέθηκε επίσης, ένας σκύλος, που προφανώς ανήκε στην οικογένεια.

Παρόλα αυτά, η νεκροψία – νεκροτομή θα «φωτίσει» τα αίτια της τραγωδίας, διευκρινίζει το δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Δερματολόγος δηλητηρίασε τον σύζυγό της - Εκείνος έβαλε κρυφή κάμερα για να την πιάσει στα... πράσα

Μια δερματολόγος στη Νότια Καλιφόρνια συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, ο οποίος είχε υποψίες για τη γυναίκα του και έτσι έστησε μια κρυφή κάμερα για να την πιάσει στα πράσα.

Όπως αναφέρει η NewYorkPost η Yue Yu συνελήφθη την Πέμπτη (4/8) αφού η αστυνομία του Irvine εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού. Ο σύζυγός της – η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή – είπε στην αστυνομία ότι έπασχε από μια ανεξήγητη ασθένεια για περίπου ένα μήνα.

«Εκείνος, υποψιάστηκε ότι τον δηλητηρίαζε και έτσι έστησε κρυφή κάμερα στο σπίτι προκειμένου να επιβεβαιώσει το προαίσθημά του», είπε ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Irvine, Bill Bingham.

«Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε ολοένα και περισσότερο και με βάση το ότι ο σύζυγος εξέτασε τη ρουτίνα του και κοίταξε τι θα μπορούσε να την προκαλούσε, άρχισε να υποψιάζεται τη γυναίκα του και έβαλε μια κρυφή κάμερα που την απαθανάτισε να τον δηλητηριάζει», είπε επίσης ο αστυνομικός στην NYP.

Ο επί 10 χρόνια σύζυγος της Yu – ο οποίος παρέδωσε τα αποδεικτικά βίντεο στις αρχές – «υπέστη σημαντικούς εσωτερικούς τραυματισμούς», αλλά αναμένεται να αναρρώσει. Ο αστυνομικός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες για την δηλητηρίαση, επικαλούμενος μια συνεχιζόμενη έρευνα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share