Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μιλάνο: Ένας νεκρός από την επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Ανείπωτη θλίψη!

27 Οκτωβρίου 2022 23:48
Τραγωδία στο Μιλάνο: Ένας νεκρός από την επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ιταλικές αρχές έκαναν το βράδυ της Πέμπτης (27/10) ότι πέθανε ένας από τους πέντε ανθρώπους που τραυματίσθηκαν με μαχαίρι από άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα αργά σήμερα το απόγευμα, σε σούπερ μάρκετ έξω από το Μιλάνο.

Ο άνδρας που υπέκυψε στα τραύματά του ήταν υπάλληλος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα και πρώην της Άρσεναλ Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραγωδία στο Μιλάνο: Ένας νεκρός από την επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Θρίλερ από επίθεση με μαχαίρι - Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Λούντβιχσχάφεν της δυτικής Γερμανίας την Τρίτη (18/10), δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του κρατιδίου Ρηνανία-Παλατινάτο.

Ο ύποπτος δράστης της επίθεσης τραυματίστηκε από τα πυρά της αστυνομίας πριν από τη σύλληψή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού τέθηκε υπό κράτηση. Τα κίνητρα πίσω από την επίθεση στη συνοικία Όγκερσχαϊμ είναι ακόμη ασαφή και μια ευρεία έρευνα βρίσκεται πίσω από τη διεξαγωγή της, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share