Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ και θλίψη - Ραδιοφωνικός παραγωγός πέθανε εν ώρα εκπομπής (video)

Ήταν στον «αέρα» όταν ξαφνικά το τραγούδι σταμάτησε στα μισά και δεν επέστρεψε ποτέ στο μικρόφωνο

24 Οκτωβρίου 2022 23:33
Σοκ και θλίψη - Ραδιοφωνικός παραγωγός πέθανε εν ώρα εκπομπής (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θλίψη σκόρπισε σε ακροατές βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού η είδηση του θανάτου του 55χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, Τιμ Γκοφ, στον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Δευτέρας (24/10).

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Γκοφ παρουσίαζε την πρωινή του εκπομπή για το GenX Radio - στο Σάφολκ της Βρετανίας - όταν η μουσική σταμάτησε να παίζει στα μισά ενός τραγουδιού.

Η μουσική συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα αλλά ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν επέστρεψε και αργότερα ο σταθμός ανακοίνωσε τον θάνατό του.

Το GenX Radio δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση του θανάτου του: «Συντετριμμένοι σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και παρουσιαστής του πρωινού Τιμ Γκαφ πέθανε σήμερα, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του. Στέλνουμε την αγάπη μας για την οικογένειά του, τον γιο, την αδερφή, τον αδερφό και τη μαμά του. Ο Τιμ έκανε αυτό που του άρεσε. Ήταν 55 ετών».

Πέθανε στα 46 του χρόνια ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ανατόλι Ζουρπένκο

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Ανατόλι Ζουρπένκο. Την είδηση του θανάτου του, μετέφερε ο πρώην μπασκετμπολίστας Αλεξέι Ζεβροσένκο.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αριστείδης Ραπανάκης

Η πορεία του στο μπάσκετ

Ο Ζουρπένκο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το 1995 και παρέμεινε για 2 χρόνια στους ερυθρόλευκους, κερδίζοντας 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας, το 1996 και το 1997. Κέρδισε επίσης ένα Κύπελλο Ελλάδας το 1997 και μια Ευρωλίγκα την ίδια χρονιά.

Το 1998 μεταπήδησε στον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου, στον οποίο παρέμεινε για έναν χρόνο. Την περίοδο 1999-00, ο Ζουρπένκο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γ.Σ. Αμαρουσίου. Τον Ιούνιο του 2000, ο Ανατόλι Ζουρπένκο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Ο. Νήαρ Ηστ. Στην ομάδα της Καισαριανής παρέμεινε για περίπου τρία χρόνια. Μετά το πέρασμά του από τον Α.Ο. Νήαρ Ηστ Καισαριανής, ο Ζουρπένκο αγωνίστηκε αρχικά με τη φανέλα του Πανελληνίου κι έπειτα με αυτή του Ηλυσιακού. Κατά την περίοδο 2007-08 επέστρεψε στη Ρωσία για λογαριασμό της ΓΕΣ Βόλσκι, η οποία αποτέλεσε και την τελευταία ομάδα της καριέρας του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share