Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βρετανία: Ακτιβιστές του ''Just stop Oil'' ρίχνουν τούρτα στο κέρινο πρόσωπο του βασιλιά Καρόλου στο μουσείο της Madame Tussauds

Απίστευτο! Δεν διστάζουν πουθενά

24 Οκτωβρίου 2022 13:54
Βρετανία: Ακτιβιστές του ''Just stop Oil'' ρίχνουν τούρτα στο κέρινο πρόσωπο του βασιλιά Καρόλου στο μουσείο της Madame Tussauds
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι ακτιβιστών απο την ομάδα του Just Stop Oil στον Λονδίνο πέταξαν κέικ σοκολάτας στο πρόσωπο ενός κέρινου τοιχώματος του βασιλιά Καρόλου στο μουσείο Madame Tussauds στο τελευταίο τους περίεργο κόλπο για το κλίμα.

Μάθετε επίσης νεότερα για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Πλάνα δείχνει δύο από τα οικολογικά loons να περπατούν προς το κέρινο έργο στο διάσημο αξιοθέατο του Λονδίνου, προτού ένας από αυτούς φωνάξει, «Είναι ώρα για δράση» και το αλείφουν και οι δύο με τούρτα.

Ακτιβιστές Just Stop Oil

Καθώς οι θεατές φωνάζουν «σταμάτα», η διαδηλώτρια ξεκινά μια διάλεξη με το δάχτυλο για την αλλαγή του κλίματος, ενώ ο άντρας της φαίνεται να χαϊδεύει τον ώμο του Τσαρλς.

Η Just Stop Oil αναγνώρισε το ζευγάρι ως Eilidh McFadden, μια 20χρονη από τη Γλασκώβη και Tom Johnson, 29, ζωγράφος διακοσμητής από το Sunderland. Το ζευγάρι είχε αγοράσει εισιτήρια για το Madame Tussauds και φορούσε μαύρα μπλουζάκια για να καλύψει τα μπλουζάκια του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share