Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέα Υόρκη: Έτρεξε και τον πέταξε στις ράγες του μετρό

Τι συνέβη;

24 Οκτωβρίου 2022 13:20
Νέα Υόρκη: Έτρεξε και τον πέταξε στις ράγες του μετρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταξιδεύει παντού τις τελευταίες ώρες η είδηση του 32χρονου σε σταθμό μετρό του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη που βρέθηκε στις ράγες του τρένου χώρις να το θέλει. Πιο συγκεκριμένα, ένας αγνώστου ταυτότητας άνδρας πήρε φόρα και έριξε τον 32χρονο στις ράγες του τρένου χωρίς να είναι γνωστή η αιτία προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης για βανδαλισμό αυτήν την φορά, στο μετρο του Αγίου Ιωάννη

Ένας άγνωστος άνδρας πήρε φόρα και τον έριξε στις ράγες του συρμού.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) στον σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Ο δράστης φορούσε κίτρινο φούτερ με κουκούλα και όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας έριξε τον 32χρονο θύμα στις ράγες, ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση των Αρχών, δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε κάποια λογομαχία μεταξύ τους προτού του επιτεθεί.

Μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος δεν χτυπήθηκε από κάποιο συρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Έχει σπάσει όμως η κλείδα του και έχει πολλούς μώλωπες.

Η μητέρα του 32χρονου δήλωσε στην ΝYP ότι ο γιος της είναι τόσο ταραγμένος από την επίθεση που δεν βγαίνει από το διαμέρισμα τους, ενώ παρουσίασε και τάσεις αυτοκτονίας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share