Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η επιστροφή της Ellen Degeneres: Το νέο ξεκίνημα της στο YouTube

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μίνι σειρά που ξεκινάει η ταλαντύχα παρουσιάστρια στο YouTube

24 Οκτωβρίου 2022 11:05
Η επιστροφή της Ellen Degeneres: Το νέο ξεκίνημα της στο YouTube
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επιστροφή της πολυταλαντούχας κωμοδού, παρουσιάστριας, ηθοποιού, παραγωγού και συγγραφεως Ellen DeGeneres είναι εδώ. Η Αμερικανίδα μετά από ένα διάλλειμα που πήρε, γυρίζει πίσω δυναμικά με μια νέα σειρά λίγων επεισοδίων και πιο συγκεκριμένα οκτώ, μέσα απο το κανάλι της στο YouTube. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται «About Time For Yourself… with Ellen» και θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση κάθε Σάββατο. Η παρουσιάστρια ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησεις για κάποιο καινούργιο χόμπι και δραστηριότητα να απασχολείται μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής και καλέι το κοινό της να την ακολουθήσει σε αυτό.

Ενημερώσου για όλα τα απαραίτητα νέα σχετικά με τον επίδομα θέρμανσης

«Ξέρεις, τον τελευταίο καιρό αφιερώνω λίγο χρόνο για μένα, μακριά από τις κάμερες», είπε η Έλεν σε ένα κλιπ όπου φοράει ένα πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ. «Και περνάω τόσο υπέροχα, σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ μερικά από αυτά που κάνω μαζί σας. Και έτσι φώναξα, "Πόρτια, πάρε την κάμερα", οπότε ευχαρίστησα την Πόρτια που το έκανε αυτό. Τέλεια δουλειά, μέχρι στιγμής».

Η ΝτιΤζένερις ολοκλήρωσε επίσημα το talk show της, «The Ellen DeGeneres Show», τον Μάιο, μετά από συνολικά 19 σεζόν - ένα τέλος που ήρθε μήνες αφότου το πρόγραμμα είχε εμπλακεί σε διαμάχες σχετικά με τους ισχυρισμούς για τοξικότητα στο χώρο εργασίας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share