Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τη 12χρονη Λόλα στη Γαλλία: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του το πτώμα της

Απίστευτο!

21 Οκτωβρίου 2022 13:29
Θρίλερ με τη 12χρονη Λόλα στη Γαλλία: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του το πτώμα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ στη Γαλλία η υπόθεση κακοποίησης και δολοφονίας της 12χρονης Λόλα. Τελευταία αποκάλυψη προέρχεται από τη μαρτυρία ενός οδηγού ταξί που άθελα του έγινε συνεργός στο έγκλημα, μεταφέροντας την ύποπτη και το πτώμα του κοριτσιού.

Η Ντάμπια Μπ. Αλγερινής καταγωγής, κατηγορείται για τον βιασμό, την κακοποίηση και τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα Ντεβιέ. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε μία βαλίτσα.

Σύμφωνα με τη Μirror, η γυναίκα που είναι ύποπτη για τη δολοφονία, τα βασανιστήρια και το βιασμό ενός νεαρού κοριτσιού, πριν χωρέσει το κακοποιημένο σώμα της 12χρονης σε μια αποσκευή έκανε έναν οδηγό ταξί άβουλο συνεργό της.

Ειδικότερα, ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν κοντινό πρόσωπο της κατηγορούμενης γυναίκας φέρεται να ζήτησε ένα ταξί να παραλάβει την Ντάμπια, μαζί με τις αποσκευές της, μεταξύ των οποίων και η βαλίτσα με τη σορό της 12χρονης.

Ο οδηγός ταξί βρέθηκε για 30 λεπτά στο δρόμο συνοδεύοντας τη δολοφόνο. Μιλώντας στη γαλλική Le Parisien, ο ταξιτζής σοκαρισμένος θυμήθηκε πώς η ύποπτη μιλούσε μαζί με μια ψυχραιμία σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ενώ επέβαινε στο πίσω κάθισμα με το πτώμα ενός παιδιού λίγα μέτρα πίσω της.

«Με ρωτάει πώς πάει η δουλειά μου, αν έχω πελάτες, αν πάει καλά», είπε στο γαλλικό μέσο.

«Της λέω ότι είναι καλά και τη ρωτάω τι δουλειά κάνει».

Ωστόσο, έμεινε έκπληκτος από κάποια «παράξενα» σχόλια που έκανε η Αλγερινή καθώς και την εναλλαγή στον «τόνο» της.

Ζητούσε γλυκά σαν να μη συνέβη τίποτα

Θρίλερ με τη 12χρονη Λόλα στη Γαλλία: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του το πτώμα της

Ο ταξιτζής περιέγραψε τη σοκαριστική του εμπειρία μιλώντας για την «παιδαριώδη επιμονή» της ύποπτης να πάρει ένα πακέτο γλυκά, με το νεκρό κορίτσι στο πορτμπαγκάζ αλλά και την άρνηση να ακουμπήσει τις αποσκευές της ο ταξιτζής.

Τελικός προορισμός τους ήταν η κατοικία της Λόλα στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου η ύποπτη κάλεσε την αδελφή της για βοήθεια για να μεταφέρει τις βαλίτσες.

Η αδελφή της αρνήθηκε οπότε η ύποπτη άφησε την αποσκευή στην αυλή του κτιρίου, όπου το φρικτό περιεχόμενό της ανακαλύφθηκε από έναν άστεγο με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share