Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ για τον Τσάντλερ από τα φιλαράκια: Έπεσε σε κώμα για 2 εβδομάδες λόγω σκάσιμο εντέρου

Ο Τσάντλερ από τα ''Φιλαράκια'' περιγράφει την περιπέτεια υγείας του

20 Οκτωβρίου 2022 13:15
Σοκ για τον Τσάντλερ από τα φιλαράκια: Έπεσε σε κώμα για 2 εβδομάδες λόγω σκάσιμο εντέρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος όλων μας Τσάντλερ από τα φιλαράκια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τις δυσκολίες και την εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Δείτε επίσης τα νέα και τις εξελίξεις του Κορωνοιού

Για τη σκοτεινότερη περίοδο της ζωής του μίλησε στο περιοδικό People ο θρυλικός Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, με αφορμή το βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

O ηθοποιός πάλεψε να μείνει ζωντανός όταν στα 49 του έσκασε το παχύ έντερό του από την υπερβολική χρήση οπιοειδών. Πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε μήνες στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να μείνει με σάκο κολοστομίας για εννέα μήνες. «Ήθελα να μιλήσω όταν πλέον θα ένιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου, εντελώς απεξαρτημένος» είπε στο περιοδικό. «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω» θυμάται.

Όταν ο Πέρι μπήκε για πρώτη φορά στα Φιλαράκια σε ηλικία 24 ετών, ο εθισμός του στο αλκοόλ είχε μόλις αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια. «Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει» παραδέχεται. «Υπήρχαν χρόνια που ήμουν νηφάλιος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η 9η σεζόν ήταν η χρονιά που ήμουν νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια. Και μαντέψτε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός» είπε.

Επισήμανε ότι έχει πάει 15 φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης και έχει κάνει 14 χειρουργικές επεμβάσεις στο στομάχι. «Στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ μπήκαν πέντε άνθρωποι στο μηχάνημα ECMO. Οι τέσσερις πέθαναν, ενώ εγώ επέζησα. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ήμουν εγώ ο ένας; Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος» καταλήγει ο Πέρι.

Αν και προτιμά να μην αποκαλύπτει πόσο καιρό είναι νηφάλιος, μετράει κάθε μέρα. «Είναι σημαντικό, αλλά αν χάσεις τη νηφαλιότητά σου, δεν σημαίνει ότι χάνεις όλο αυτό το χρόνο και την εκπαίδευση» λέει. «Η ημερομηνία νηφαλιότητάς σου αλλάζει, αλλά αυτό είναι το μόνο που αλλάζει. Ξέρεις όλα όσα ήξερες πριν, εφόσον ήσουν σε θέση να παλέψεις για να επιστρέψεις χωρίς να πεθάνεις, μαθαίνεις πολλά».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share