Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Λονδίνο: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

6 Οκτωβρίου 2022 14:08
Συναγερμός στο Λονδίνο: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Καισαριανή: Βίντεο - ντοκουμέντο από τα μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Λονδίνου, η επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Bishopdgate και δεν αντιμετωπίζεται ως περιστατικό που συνδέεται με τρομοκρατία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί (12 ώρα Ελλάδος), ενώ η αστυνομία του Λονδίνου σημείωσε ότι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες

Συναγερμός στο Πεδίον του Άρεως: Βρέθηκε μαχαιρωμένος άνδρας - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πανικός στη Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικών - Συνελήφθη ένας άνδρας

Δύο αστυνομικοί μαχαιρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο κέντρο του Λονδίνου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η λονδρέζικη αστυνομία προσθέτοντας πως συνελήφθη ένας άνδρας «με ένα μαχαίρι».

Δείτε επίσης: Νύχτα τρόμου στην Χαλκίδα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύζυγό του - Επιτέθηκε και στα πεθερικά του

«Δύο αστυνομικοί μαχαιρώθηκαν και αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται» ενώ «ένας άνδρας συνελήφθη» ως ύποπτος ότι «επιτέθηκε σε ένα διασώστη» στη συνοικία της Λέστερ Σκουέρ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία, χωρίς να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών που μαχαιρώθηκαν.

Η επίθεση με μαχαίρι εναντίον δύο αστυνομικών στο Λονδίνο «δεν θεωρείται πως σχετίζεται με την τρομοκρατία», ανακοίνωσαν η αστυνομία και ο δήμαρχος του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι το Λονδίνο κινείται τις τελευταίες ημέρες στους ρυθμούς της επικείμενης κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ και χιλιάδες αστυνομικοί φρουρούν το κέντρο της πόλης, καθώς πλήθος Βρετανών συμμετέχουν στο λαϊκό προσκύνημα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share