Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Νότια Αφρική: Σκότωσαν ζευγάρι και το έδωσαν τροφή στους κροκόδειλους!

Άγριο σκηνικό!

5 Οκτωβρίου 2022 23:53
Φρίκη στην Νότια Αφρική: Σκότωσαν ζευγάρι και το έδωσαν τροφή στους κροκόδειλους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικτό έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην Νότια Αφρική, καθώς ένα ζευγάρι Βρετανών όχι μόνο δολοφονήθηκε, αλλά δόθηκε και ως τροφή στους κροκόδειλους, τη στιγμή που έψαχνε σπάνιους σπόρους σε ένα φυσικό καταφύγιο.

Η φρικιαστική υπόθεση που χρονολογείται το 2018, αναβίωσε σε δικαστήριο. Ο κηπουρός Ροντ Σάντερς, 74 ετών, και η σύζυγός του, η μικροβιολόγος Δρ. Ρέιτσελ Σάντερς, 63 ετών, κατασκήνωσαν στο απομακρυσμένο δασικό καταφύγιο Ngoye όταν εξαφανίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2018, ανέφερε η Daily Mail, με ένα μακελειό πρόσφατα να συγκλονίζει την χώρα.

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά στις 8 Φεβρουαρίου, όταν μίλησαν σε έναν υπάλληλο για τα σχέδιά τους να κατασκηνώσουν στο καταφύγιο 30 μίλια βόρεια του Ντέρμπαν.

Η αστυνομία λέει τώρα ότι ο Sayefundeen Aslam Del Vecchio, η σύζυγός του, Bibi Fatima Patel, και ο ενοικιαστής τους Mussa Ahmad Jackson απήγαγαν, λήστεψαν και δολοφόνησαν το ζευγάρι τη νύχτα της 10ης Φεβρουαρίου, την ίδια μέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση.

Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσιάστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Durban αυτή την εβδομάδα ήταν μηνύματα κειμένου από τον Del Vecchio προς την Patel και τον Jackson που δήλωναν ότι υπήρχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κοντά για να «στοχοποιηθεί» σε ένα «κυνήγι». Ένα άλλο μήνυμα ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μην βρεθεί ποτέ το σώμα των θυμάτων».

Ένα ένταλμα έρευνας αποκάλυψε επίσης αποδείξεις για αντικείμενα που αγοράστηκαν με την τραπεζική κάρτα της Rachel Saunders στο πορτοφόλι της Patel και οδήγησε στην ανάκτηση του ματωμένου Land Cruiser των θυμάτων.

Ένας τέταρτος ύποπτος ανακαλύφθηκε αργότερα ότι αγόρασε κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στο άτυχο ζευγάρι.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share