Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νεκρός 18χρονος φρουρός που φύλαγε το φέρετρο της – Τον βρήκαν στους στρατώνες στο Hyde Park

Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού φρουρού

30 Σεπτεμβρίου 2022 21:51
Βασίλισσα Ελισάβετ: Νεκρός 18χρονος φρουρός που φύλαγε το φέρετρο της – Τον βρήκαν στους στρατώνες στο Hyde Park
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O νεαρός φρουρός που συμμετείχε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε νεκρός στους στρατώνες του, αποκαλύπτει σήμερα (30/9) η MailOnline.

Ο στρατιώτης Jack Burnell – Williams, 18 ετών, συμμετείχε ενεργά στην πομπή που φρουρούσε το φέρετρο στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μεταφερόταν σε άμαξα από το Αβαείο του Westminster.

Αστυνομικοί και παραϊατρικοί υπάλληλοι έτρεξαν στους στρατώνες Hyde Park στο Knightsbridge, στο κέντρο του Λονδίνου, αφού σήμανε συναγερμός στις 15:48 την Τετάρτη. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία είπε ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο ως κάτι ύποπτο.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νεκρός 18χρονος φρουρός που φύλαγε το φέρετρο της – Τον βρήκαν στους στρατώνες στο Hyde Park

Την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οικογένεια του στρατιώτη δημοσίευσε περήφανα βίντεο με στρατεύματα από το σύνταγμα ιππικού που συμμετείχαν στην τελετή, λέγοντας ότι ο γιος τους «έκανε το καθήκον του για τη βασίλισσα στο τελευταίο της ταξίδι».

Αλλά λίγες μέρες αργότερα, η συντετριμμένη μητέρα του δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, με την τελετουργική του στολή και έγραψε σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Facebook: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά εμείς Ως οικογένεια είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου γιου μας Τζακ Γουίλιαμς χθες».

Πανζουρλισμός με την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έσκασε η ¨βόμβα" για τον θάνατό της

Οι πωλήσεις βιβλίων για τον Νοστράδαμο έχουν εκτοξευθεί στην Βρετανία από τότε που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς πολλοί χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος προφήτης είχε προβλέψει τον θάνατό της πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Ο Νοστράδαμος είχε προηγουμένως “επιβεβαιωθεί” για την πρόβλεψη της Μεγάλης Φωτιάς του Λονδίνου, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και τους πολέμους που έπληξαν την Ευρώπη.

Από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου και μετά, οι πωλήσεις βιβλίων του Νοστράδαμου όπως το “Mario Reading: The Complete Prophecies for the Future” έχουν αυξηθεί δραματικά. Την εβδομάδα πριν από τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητος, το βιβλίο πούλησε μόλις πέντε αντίτυπα, αλλά μέχρι την εβδομάδα που έληξε στις 17 Σεπτεμβρίου είχαν πουληθεί σχεδόν 8.000 αντίτυπα, ωθώντας το στην κορυφή, αναφέρει η Dailymail.

Μέσα στο βιβλίο, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2006, ο Reading ερμηνεύει ένα τετράστιχο ως «Η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει, το ’22, σε ηλικία περίπου 96 ετών».

 Πανζουρλισμός με την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έσκασε η ¨βόμβα

Η αυξημένη δημοτικότητα πιστεύεται ότι έχει αυξηθεί από τότε που τα αποσπάσματα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από το θάνατο της βασίλισσας, υπήρχαν υποδείξεις ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ακόμη και τον πόλεμο στην Ουκρανία, με αόριστες προτάσεις ότι η Γαλλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια απειλή από την ανατολή.

Έλεγε: «Ο γαλαζοκέφαλος θα βλάψει το ασπροκέφαλο σε τέτοιο βαθμό, καθώς το καλό της Γαλλίας και για τους δύο θα είναι πολύ». Ο ειδικός στην ερμηνεία του Νοστράδαμου, Μπόμπι Σάιλερ, ωστόσο, πρότεινε ότι θα μπορούσε να αναφέρεται σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα μπορούσε να λάβει χώρα μέσα στα «επόμενα χρόνια».

Ποιος ήταν ο Νοστράδαμος

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος (γαλλικά: Michel de Nostredame, λατινικά: Nostradamus, 14 Δεκεμβρίου 1503 – 2 Ιουλίου 1566) ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

Αντιθέτως, οι περισσότερες ακαδημαϊκές πηγές υπογραμμίζουν πως ο συσχετισμός μεταξύ παγκόσμιων γεγονότων και τετράστιχων του Νοστράδαμου είναι είτε κυρίως προϊόν λανθασμένων ερμηνειών και μεταφράσεων, συχνά ηθελημένων, είτε πολύ ισχνός, ώστε να μπορεί να τεκμηριώσει την πραγματική ικανότητα πρόβλεψης του δημιουργού τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share