Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τα τίναξε»: Νεκρή γνωστή influencer του TikTok

Νεκρή μετά από επίθεση ενόπλων είναι η δημοφιλής TikToker Κάρλα Παρντίνι

28 Σεπτεμβρίου 2022 13:58
«Τα τίναξε»: Νεκρή γνωστή influencer του TikTok
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή μετά από επίθεση ενόπλων είναι η δημοφιλής Μεξικανή TikToker Κάρλα Παρντίνι. Η 21χρονη έλαβε ένα τηλεφώνημα αργά το βράδυ ενώ βρισκόταν σπίτι της στη Σιναλόα, βγήκε έξω και την επόμενη ημέρα βρέθηκε η σορός. Οι δράστες είχαν γαζώσει με σφαίρες την influencer. Η αστυνομία έχει καταχωρήσει την υπόθεση ως γυναικοκτονία αφού η νεαρή ήταν «εκτεθειμένη και σε κατάσταση αδυναμίας όταν έγινε η επίθεση».

Δείτε επίσης: Κατάθεση ψυχής από την Super Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη - Είμαι πολύ καλή γι' αυτόν τον κόσμο»

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η μητέρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα, βγήκε έξω και τότε έγινε η επίθεση», δήλωσε η εισαγγελέας Σάρα Μπρούνα Κινόνες στην Jam Press για τη δολοφονία. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η Παρντίνι έπεσε σε ενέδρα και πυροβολήθηκε πολλές φορές. Μέχρι στιγμής η ταυτότητα των δραστών είναι άγνωστη, ωστόσο μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένοπλα άτομα να περιφέρονται στην περιοχή πριν την επίθεση, σύμφωνα με την New York Post.

Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση λέει ότι έκτοτε καταχώρησε τη δολοφονία της Παρτνίνι ως «γυναικοκτονία επειδή ήταν εκτεθειμένη και σε κατάσταση αδυναμίας όταν έγινε η επίθεση». «Διεξάγουμε έρευνα με απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην ειδοποιήσουμε τον πιθανό ύποπτο», δήλωσαν οι αρχές, οι οποίες δεν έχουν ακόμη προβεί σε συλλήψεις.

Η Κάρλα Παρντίνι είχε πάνω από 92.000 followers στο TikTok και αναρτούσε περιεχόμενο για τη μόδα και το χορό. Στο τελευταίο της βίντεο, που δημοσιεύτηκε την ημέρα του θανάτου της, είπε: «Όταν μου λένε ότι δεν με συμπαθούν. Με λίγα λόγια, ελπίζω να σας αρέσω λιγότερο».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share