Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναμπουμπούλα στο Βρετανικό παλάτι - Νέα "βόμβα" από την Μέγκαν Μαρκλ

Άλλα βάσανα

15 Σεπτεμβρίου 2022 17:33
Αναμπουμπούλα στο Βρετανικό παλάτι - Νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που θα κληθεί να κλείσει ή έστω να αντιμετωπίσει ο βασιλιάς Κάρολος με τη νύφη του Μέγκαν Μαρκλ. Σα να μην έφταναν οι ήδη τεταμένες σχέσεις της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι με το Παλάτι, μια νέα είδηση αναμένεται να προκαλέσει θέματα στη βασιλική οικογένεια, αφού όπως έγινε γνωστό μέσω της «Super Κατερίνας», ο πατέρας της Μαρκλ διώκεται για επίθεση σε βάρος άλλου ατόμου.

Και ενώ πολλοί απόρησαν για τη φωτογραφία που απεικονίζει μαζί το ζευγάρι Μέγκαν - Χάρι και Ουίλιαμ - Κέιτ μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο ξένος τύπος έχει δύο ικανοποιητικές εξηγήσεις πίσω από αυτή τη φαινομενική αποκατάσταση των σχέσεων τους, που δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσουν.

Διώκεται για επίθεση ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Σε απευθείας σύνδεση από το Λονδίνο βγήκε στην εκπομπή ο συνεργάτης της Γιώργος Νελόπουλος και προς το τέλος του βίντεο αναφέρει ότι:

«Υπάρχει μία δίωξη εναντίον του πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις βέβαια, ωστόσο διώκεται επειδή φαίνεται να έχει επιτεθεί σε κάποιον, όταν αυτό βγαίνει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι άξιο λόγο, είναι σε ισχύ περιοριστικά μέτρα εναντίον του στην Αμερική».

Δύσκολες ώρες για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Την ώρα που όλη η Βρετανία θρηνεί και η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε πιο ενωμένη από ποτέ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζονται έξαλλοι με την βασιλική οικογένεια, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ο λόγος είναι ότι τα δύο παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, που αναμένεται να ανακηρυχθούν πρίγκιπας και πριγκίπισσα από τον βασιλιά Κάρολο Γ’, δεν προβλέπεται να λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας».

Σημειώνεται πως οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου θα λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας», παρότι δεν είναι στον κύκλο των ατόμων που εργάζονται για τη βασιλική οικογένεια.

Πληροφορίες της Sun αναφέρουν πως: «Ο Χάρι και η Μέγκαν ανησυχούσαν για το ζήτημα της ασφάλειας. Το να είναι τα παιδιά τους πρίγκιπας και πριγκίπισσα τους δίνει το δικαίωμα να έχουν ορισμένα επίπεδα βασιλικής ασφάλειας».

 Δύσκολες ώρες για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως: «Επέμειναν ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Είναι αμείλικτοι από τότε που πέθανε η βασίλισσα. Αλλά είναι έξαλλοι που δεν μπορούν να πάρουν τον τίτλο της Βασιλικής Υψηλότητας».

Τα δύο παιδιά δικαιούνται τους πριγκιπικούς τίτλους μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ως μέρος των κανόνων του Βασιλιά Γεωργίου Ε’.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκ είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι είχαν αρνηθεί τον τίτλο στον Άρτσι λόγω της φυλής του, γεγονός που δυσαρεστεί Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι θέτουν το ζήτημα της ασφάλειας των δύο παιδιών τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share