Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

«Είσαι ένας άρρωστος γέρος...» - Σάλος με τον πρίγκιπα Άντριου κατά τη νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ (video)

Φραστική επίθεση που προκάλεσε αναστάτωση στην τελετή

12 Σεπτεμβρίου 2022 20:16
«Είσαι ένας άρρωστος γέρος...» - Σάλος με τον πρίγκιπα Άντριου κατά τη νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλήθος κόσμου στο Εδιμβούργο παρακολουθούσε τη πομπή με τη σορό της Βασίλισας Ελισάβετ καθώς η είδηση του θανάτου της προκάλεσε τεράστια θλίψη παγκοσμίως.

Μεταξύ άλλων, ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Άντριου καθώς δέχτηκε φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο βρισκόταν στο πλήθος. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε από το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε, ένας νεαρός φαίνεται να φωνάζει χαρακτηριστικά: «Άντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος».

Να τονίσουμε πως η αφορμή για την φραστική επίθεση εναντίον του είναι εξαιτίας του σκανδάλου Επστάιν αφού του έχουν αφαιρεθεί τα στρατιωτικά προνόμια και ήταν στην τελετή φορώντας ένα απλό κοστούμι.

Η φρααστική επίθεση που δέχτηκε ο πρίγκιπας Άντριου

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ελισάβετ - Τη συνόδευσαν και τα τέσσερα παιδιά της (video)

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ελισάβετ, μετά την πομπή και την επιμνημόσυνη δέηση, με επικεφαλής τον βασιλιά Κάρολο Γ΄, μαζί με τα αδέλφια του, την πριγκίπισσα Άννα και τους πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ.

Λίγα λεπτά πριν από τις 17.00 ξεκίνησε η πομπή που συνόδευσε τη σορό της Ελισάβετ Β΄ μέχρι τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αιγιδίου στο Εδιμβούργο. Η πομπή ολοκληρώθηκε γύρω στις 17:30 όταν η σορός της Ελισάβετ έφτασε στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου. Με την ευκαιρία, δείτε την απόπειρα δολοφονίας του Καρόλου το 1994 που σόκαρε τον πλανήτη

Την αυτοκινητοπομπή συνόδευσαν επίσης, στρατιωτικοί ντυμένοι με σκωτσέζικες ενδυμασίες. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, η σορός της βασίλισσας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Σημειώνεται πως χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κατά μήκος του Ρόαγιαλ Μάιλ, της κεντρικής αρτηρίας της πρωτεύουσας της Σκωτίας, για να αποχαιρετίσουν τη βασίλισσα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share