Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρός ο ράπερ Pat Stay

Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

8 Σεπτεμβρίου 2022 14:24
Νεκρός ο ράπερ Pat Stay
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα φονικής επίθεσης με μαχαίρι έπεσε ο ράπερ Pat Stay σε ηλικία 36 ετών. Η επίθεση έγινε στο κέντρο του Χάλιφαξ, στον Καναδά, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δείτε επίσης: Μακελειό στον Καναδά: 10 νεκροί και 15 τραυματίες από επίθεση δύο ανδρών με μαχαίρι σε 13 διαφορετικά σημεία - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών (video)

Η αστυνομία εντόπισε τον ράπερ με τραύματα από μαχαίρι και τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. «Ο θάνατος του Stay κρίθηκε ως ανθρωποκτονία και αυτή τη στιγμή διερευνάται. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις», ανέφερε η αστυνομία.

Την ίδια ώρα, πολλοί καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν μέσω των social media τον ράπερ. «Το χιπ χοπ έχασε έναν από τους καλύτερους battlers όλων των εποχών… Αναπαύσουν εν ειρήνη, οι βασιλιάδες δεν πεθαίνουν ποτέ», έγραψε ο Eminem.

«Σίγουρα ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος», σχολίασε ο Drake σε τραγούδι του Pat Stay που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Stay ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στο GoFundMe άνοιξε σελίδα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του αναφορικά με τα έξοδα της κηδείας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share