Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Πιλότος απειλεί να ρίξει αεροσκάφος σε εμπορικό κατάστημα (video)

Οι άνθρωποι διασκορπίστηκαν στις γύρω περιοχές

3 Σεπτεμβρίου 2022 16:52
Συναγερμός: Πιλότος απειλεί να ρίξει αεροσκάφος σε εμπορικό κατάστημα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους απειλεί να ρίξει το αεροπλάνο του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων της Walmart στο Μισισίπι, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ενώ έγινε προληπτική εκκένωση του καταστήματος.

Δείτε επίσης: Τρόμος στην Καλιφόρνια: Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο με κίνηση (video)

Η τοπική αστυνομία του Τουπέλο στο Μισισίπι ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε σχετικά με την κατάσταση νωρίτερα σήμερα και άρχισε να συνομιλεί απευθείας με τον πιλότο.

“Με την κινητικότητα ενός αεροπλάνου αυτού του τύπου, η ζώνη κινδύνου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή του Τουπέλο,” ανέφερε σε μία ανάρτησή της στο Facebook η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι τόσο το κατάστημα της Walmart, αλλά και ένας σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων εκκενώθηκαν και ότι οι άνθρωποι διασκορπίστηκαν στις γύρω περιοχές.

Αποσπάσματα από βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει άμεσα το Reuters, φαίνεται να έδειχναν ένα μικρό αεροσκάφος που κάνει κύκλους πετώντας σε χαμηλό ύψος.

Συντριβή Antonov - Καβάλα: Τα μέλη του πληρώματος εκσφενδονίστηκαν - Τι έδειξε η νεκροψία για το δυστύχημα

Βαρύτατες κακώσεις σώματος με συντριπτικά κατάγματα και με ρήξεις πολλαπλών οργάνων εντοπίστηκαν στα 8 μέλη του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου (16/7) δίπλα στο Παλαιοχώρι Καβάλας. Από τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε πως τα μέλη του πληρώματος εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος ενώ τα τραύματα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ταιριάζουν σε θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, προκύπτει πως τα 8 μέλη του πληρώματος φέρουν βαρύτατες σωματικές κακώσεις με συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, στον θώρακα, στα άνω και κάτω άκρα, στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά, ενώ εντοπίστηκαν ρήξεις πνευμόνων και εσωτερικών οργάνων. Παράλληλα, τα μέλη του πληρώματος αιμορραγούσαν εσωτερικά.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο ιατροδικαστής Θράκης, Νικόλαος Κιφνίδης, που ανέλαβε τις νεκροψίες, πρόκειται για ουκρανικής καταγωγής άνδρες με το εύρος των ηλικιών να είναι από 35 έως 50 έτη περίπου. Οι σοροί δεν έφεραν εγκαύματα καθώς εκσφενδονίστηκαν από το αερασκάφος πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ τα τραύματά τους ήταν παρόμοια για όλους.

Από εδώ και στο εξής αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, ως είθισται, για ποσότητες αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών που ενδεχομένως είχαν ληφθεί, ενώ έχουν ήδη παρθεί δαχτυλικά αποτυπώματα και ιστοτεμάχια για τις εξετάσεις DNA, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα σε εργαστήρια της Θεσσαλονίκης. Επίσης το ουκρανικό προξενείο έχει αναλάβει την επιστροφή των σορών στην πατρίδα τους, μόλις δοθεί το πράσινο φως από τις αρχές.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share