Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παγκόσμιος σάλος με τον Ζελένσκι: Φέρεται να νοίκιασε την πολυτελή βίλα του σε Ρώσους!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα

1 Σεπτεμβρίου 2022 13:41
Παγκόσμιος σάλος με τον Ζελένσκι: Φέρεται να νοίκιασε την πολυτελή βίλα του σε Ρώσους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιταλικό δημοσίευμα «άναψε φωτιές» στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Tirreno, ο Ουκρανός πρόεδρος νοίκιασε την πολυτελή βίλα του στην Τοσκάνη σε πλούσιους Ρώσους.

Το ιταλικό μέσο επικρίνει τον Ουκρανό πρόεδρο αφού αυτό φαίνεται να συνέβη την ώρα που ο Ζελένσκι ζητάει ακόμα περισσότερες κυρώσεις κατά των Ρώσων πολιτών από την ΕΕ λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Δείτε επίσης: «Πέπλο» ανησυχίας πάνω από την Ουκρανία: Έκλεισε λόγω βομβαρδισμών ο ένας από τους δύο αντιδραστήρες στη Ζαπορίζια (video)

Τι αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα ζευγάρι Ρώσων με έδρα το Λονδίνο είχε νοικιάσει τη βίλα για τον μήνα Αύγουστο, καταβάλλοντας το ποσό των 50.000 ευρώ. Η βίλα, που βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη Φόρτε ντέι Μάρμι, αγοράστηκε από τον Ζελένσκι έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ όταν ο Ουκρανός πρόεδρος ήταν ακόμη ηθοποιός, αναφέρει το δημοσίευμα.

Φωτογραφίες που ανάρτησε το ζευγάρι στα social media επιβεβαίωσαν ότι διέμεναν στο ακίνητο του Ζελένσκι, ανέφερε η Il Tirreno.

ζελενσκι-ουκρανια-ρωσια-1-9

Τι λέει ο μεσίτης

Η Corriere Della Serra, από τη δική της πλευρά, επικοινώνησε με τον μεσίτη που διαχειρίζεται το ακίνητο, ο οποίος διέψευσε ότι οι συγκεκριμένοι ένοικοι ήταν Ρώσοι. «Οι ένοικοι δεν ήταν Ρώσοι, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εμπίπτει στο απόρρητο για την ιδιωτική τους ζωή».

Όμως, η γνωστή ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι οι ενοικιαστές είναι πιθανότατα ρωσικής καταγωγής, «αλλά έχουν από καιρό την κατοικία τους στο Λονδίνο και ίσως την αγγλική υπηκοότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον Μάρτιο κάλεσε συγκεκριμένα την ιταλική κυβέρνηση να «μπλοκάρει όλα τα (σ.σ. ρωσικά) ακίνητα, τους λογαριασμούς και τα γιοτ, από το Scheherazade μέχρι τα μικρότερα», αναφερόμενος σε ένα σούπερ γιοτ 140 μέτρων (460 πόδια) που φέρεται να ανήκει σε πλούσιο Ρώσο ιδιώτη και ήταν αγκυροβολημένο στο ιταλικό λιμάνι Μαρίνα ντι Καράρα.

Ο Ζελένσκι και ο κύκλος του διαθέτουν μεγάλη περιουσία από την οποία ξεχωρίζουν οι πανάκριβες κατοικίες στο Λονδίνο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share