Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκότωσε τον πρώην της κόρης του την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι

Σκληρές εικόνες καταγράφηκαν από κάμερα σφαλείας

1 Σεπτεμβρίου 2022 09:16
Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκότωσε τον πρώην της κόρης του την ώρα που προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Οχάιο των ΗΠΑ πυροβολεί και σκοτώνει τον πρώην της κόρης του, την ώρα που ο νεαρός προσπαθεί να εισβάλλει στην κατοικία της οικογένειας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 31 Ιουλίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου James Rayl.

Δείτε επίσης: Θρήνος στις ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων - «Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα» (video)

Στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ο τοπικός σταθμός WHIO-TV 7, o 22χρονος εμφανίζεται να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα αφού του έχει ζητηθεί από την οικογένεια μέσα στο σπίτι να φύγει.

Αγνοώντας τις εκκλήσεις, εκείνος αρχίζει να χτυπάει με τον ώμο του την ξύλινη πόρτα, προσπαθώντας να τη σπάσει.

Κάποια στιγμή, ακούγεται η φωνή του πατέρα της πρώην συντρόφου του, Mitch Duckro, να τον προειδοποιεί ότι είναι οπλισμένος.

Τελικά, η πόρτα παραβιάζεται και ανοίγει και ακολουθούν τρεις πυροβολισμοί, που τραυματίζουν τον 22χρονος, ο οποίος κατεβαίνει τα σκαλιά της αυλής και καταφέρνει να διανύσει μερικά μέτρα προτού τελικά καταρρεύσει στον διάδρομο μπροστά από το σπίτι.

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο σημείο. Ο 22χρονος είχε δεχθεί δύο σφαίρες στους ώμους και μία στην πλάτη.

Σε μια κλήση που είχε προηγηθεί στην αστυνομία, μια γυναίκα που περιγράφει τον εισβολέα ως πρώην φίλο της ακούγεται να λέει στον πατέρα της ότι ο Ράιλ προσπαθεί να σπάσει την πόρτα.

«Μπαμπά, προσπαθεί να με σκοτώσει;» ακούγεται να ρωτάει με αγωνία. Αφού ο Duckro πυροβόλησε τον Rayl, η κόρη του ακούγεται να του λέει πως «ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει» και ότι της έσωσε τη ζωή.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι ένορκοι σε δικαστήριο της κομητείας Σέλμπι αποφάσισαν να απαλλάξουν τον πατέρα από κατηγορίες που αφορούσαν τον θάνατο του 22χρονου, επικαλούμενοι νόμο της πολιτείας που ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης μιας οικίας δεν έχει νομική υποχρέωση να προσπαθήσει να αποχωρήσει προτού ανοίξει πυρ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share