Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκηνικό φρίκης στην Τουρκία: Μάνα πάλευε με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το παιδί της - Ο πρώην σύζυγός της την έσφαξε μπροστά στα μάτια του (video)

Προσοχή: Πολύ σκληρές εικόνες!

27 Αυγούστου 2022 14:51
Σκηνικό φρίκης στην Τουρκία: Μάνα πάλευε με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το παιδί της - Ο πρώην σύζυγός της την έσφαξε μπροστά στα μάτια του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμα βίντεο άγριας ενδοοικογενειακής βίας από την Τουρκία κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media και οι σκηνές είναι ιδιαίτερα σκληρές. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα η γυναίκα με το όνομα Μπεϊζά είχε πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και είχε κερδίσει και την επιμέλεια.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εκείνον να προσπαθεί να της αρπάξει το παιδί. Εκείνη αντιστέκεται και κάνει τα πάντα για να κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της. Παρεμβαίνει ο πεθερός της γυναίκας προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα και να τους χωρίσει.

Τελικά, το παιδί μένει μόνο του στο έδαφος έχοντας πλαντάξει στο κλάμα και τότε ο πρώην σύζυγος ρίχνει την γυναίκα στο έδαφος και παλεύουν μέχρι τη στιγμή που εκείνος βγάζει ένα μαχαίρι και τη σφάζει. Στο ιδιαίτερα σκληρό βίντεο φαίνεται εκείνος στη συνέχεια να αρπάζει το παιδί και να τρέχει μακριά, ενώ η γυναίκα σφαδάζει.

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να επιζήσει. Μετά το τραγικό συμβάν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο στην Τουρκία, όπου εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.

Σοκ στην Τουρκία: 35 νεκροί σε δύο φρικτά τροχαία - Φορτηγό και λεωφορείο παρέσυραν πεζούς

Δυό φρικτά δυστυχήματα, τα βίντεο από τα οποία προκαλούν πραγματικό σοκ, συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία. Συνολικά έχασαν τη ζωή τους 35 άνθρωποι ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. Και τα δυό τροχαία δυστυχήματα συνέβησαν ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν βοήθεια σε τροχαία που είχαν συμβεί νωρίτερα.

Και τα δύο δυστυχήματα συνέβησαν το Σάββατο σε απόσταση μόλις 250 χιλιομέτρων μεταξύ τους, στη νότια Τουρκία.

Το πρώτο δυστύχημα, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους 23 άτομα, συνέβη στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ, στη νοτιοανατολική επαρχία Μαρντίν, δυτικά του Ντερίκ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο και γλίστρησε σε ένα ανάχωμα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνθρωποι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ εκεί βρέθηκαν τυχαία και δύο δημοσιογράφοι που σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ilhas σταμάτησαν για να βοηθήσουν τα θύματα του πρώτου τροχαίου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, συνέβη το ασύλληπτο. Ενα λεωφορείο άρχισε να γλιστρά στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε άλλα αυτοκίνητα, να παρασύρει ανθρώπους που είχαν προστρέξει σε βοήθεια στο πρώτο τροχαίο αλλά και τους τραυματίες του τροχαίου.

Τρεις πυροσβέστες, δύο τραυματιοφορείς και δύο δημοσιογράφοι ήταν μεταξύ των 15 νεκρών, έγραψε σε tweet ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Οι άλλοι οκτώ νεκροί ήταν επιβαίνοντες του λεωφορείου, πρόσθεσε. Είκοσι άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν και έλαβαν περίθαλψη, δήλωσε το Σάββατο ο περιφερειακός κυβερνήτης Νταβούτ Γκιουλ.

«Γύρω στις 10:45 σήμερα το πρωί, ένα επιβατικό λεωφορείο συνετρίβη εδώ», δήλωσε ο Γκιούλ, μιλώντας από τον τόπο του δυστυχήματος στον δρόμο ανατολικά του Γκαζιαντέπ.

«Ενώ η πυροσβεστική, οι ιατρικές ομάδες και άλλοι συνάδελφοι ανταποκρίνονταν στο πρώτο τροχαίο, ένα άλλο λεωφορείο συνετρίβη 200 μέτρα πιο πίσω. Το δεύτερο λεωφορείο γλίστρησε σε αυτό το σημείο και χτύπησε τους δημοσιογράφους και τους τραυματίες από το προηγούμενο τροχαίο που βρίσκονταν στο έδαφος», συμπλήρωσε. Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν ένα ασθενοφόρο με σοβαρές ζημιές στο πίσω μέρος του...

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share