Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πασίγνωστος ηθοποιός από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» κατηγορείται για βιασμό

Μάλιστα δεν απασχολεί για πρώτη φορά τη δικαιοσύνη

25 Αυγούστου 2022 22:53
Πασίγνωστος ηθοποιός από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» κατηγορείται για βιασμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες βρίσκεται ένας εκ των πρωταγωνιστών της πασίγνωστης σειράς ταινιών «Μόνος στο σπίτι».

Ο Devin Ratray, ο οποίος ενσάρκωσε τον ρόλο του Buzz McCallister, του αδερφού που έκανε… μπούλινγκ στον μικρό Κέβιν, κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, πριν από πέντε χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο 45χρονος σήμερα Devin Ratray, απασχολεί τη δικαιοσύνη.

ηθοποιοσ-βιασμοσ-μονοσ-στο-σπιτι-25-8

Τον Δεκέμβριο που πέρασε, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε κατηγορούμενος για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην τότε σύντροφό του, στο σπίτι της στην Οκλαχόμα. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αθωώθηκε, ωστόσο οι νέες κατηγορίες είναι πολύ πιο σοβαρές.

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία το 2017, επικοινώνησε με τον εισαγγελέα, ζητώντας τον λόγο που η αστυνομία έβαλε στο αρχείο την υπόθεσή της, με συνέπεια να βγει εκ νέου στην επιφάνεια και να δοθεί εντολή για νέα έρευνα.

μπαζ-μακαλιστερ-μονοσ-στο-σπιτι-25-8

Θρήνος στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Πέθανε ηθοποιός της θρυλικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Joe E. Tata ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στη θρυλική σειρά «Beverly Hills, 90210» ως ο ιδιοκτήτης του Peach Pit. Ο Joe E.Tata πέθανε σε ηλικία 85 ετών και τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής στη σειρά, Ian Ziering.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο Ian Zeiring.

«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210.

Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ian Zering.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share