Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στον Καναδά: 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ έκανε live στα social media

Σοκαριστικό σκηνικό!

24 Αυγούστου 2022 17:09
Ανείπωτη τραγωδία στον Καναδά: 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ έκανε live στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγανάκτηση προκαλεί το πόσο άδικα έχασε την ζωή της μια 24χρονη στον Καναδά, η οποία βρισκόμενη στην πισίνα ενός μοτέλ, έκανε live μετάδοση στο Facebook και πνίγηκε λίγα λεπτά μετά. Η 24χρονη Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο απολάμβανε το μπάνιο της στο Key Motel στο Οντάριο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ξαφνικά κάποια πράγματα δεν τα υπολόγισε σωστά. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε το τραγικό περιστατικό με κοριτσάκι που πνίγηκε σε πισίνα.

Η κοπέλα έκανε livestreaming στο Facebook, όπου φαινόταν να χαμογελά και να μιλά με τους διαδικτυακούς της θεατές από την ρηχή πλευρά της πισίνας, σύμφωνα με την Toronto Star. Επειτα από περίπου 10 λεπτά, αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά της πισίνας. Δευτερόλεπτα αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.

Περίπου δύο λεπτά αργότερα, δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share